Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Obitelj na okupu uz Tele2 & Mi Robot Builder – predstavljen prvi puta u Hrvatskoj

Mi Robot Builder je tehnološki napredna i modularna igračka namijenjena dobnom uzrastu od 10 i više godina kojom se upravlja uz pomoć besplatne aplikacije Mi Robot Builder koja je dostupna za Android i iOS mobilne uređaje.

Na danas održanoj konferenciji za medije Tele2 Hrvatska je predstavio novu jesensku ponudu koja uključuje tarifu EKIPNA s BEZBROJ GB za neograničeno surfanje na mobitelu, mobilne uređaje Huawei Y7 Prime 2018, Samsung Galaxy J6 i Huawei P20 lite te premijerno u Hrvatskoj – Mi Robot Builder set, modularnu igračku.

Mi Robot Builder je tehnološki napredna i modularna igračka namijenjena dobnom uzrastu od 10 i više godina kojom se upravlja uz pomoć besplatne aplikacije Mi Robot Builder koja je dostupna za Android i iOS mobilne uređaje. Sastoji se od 978 dijelova te se može složiti u obliku robota, letjelice ili dinosaura. Za sastavljanje pojedinog oblika potrebno je nekoliko sati, što znači zajednički trud i zabavu za cijelu obitelj. Uz zabavu ovaj set ima i edukativnu komponentu jer korisnici na vrlo jednostavan način uče kako složeni oblik robota programirati da izvodi različite radnje poput kretanja ili puštanja zvučnih efekata.

Zahvaljujući Tele2, uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB Mi Robot Builder dostupan je u paketu s Huawei Y7 Prime 2018 po cijeni od 70 kn mjesečno, sa Samsung Galaxy J6 za 100 kn mjesečno, a s Huawei P20 lite cijena je 110 kn mjesečno.

S obzirom na to da se za tehnologiju najčešće misli da više otuđuje nego što spaja obitelj, na konferenciji za medije na ovu je temu održana i panel diskusija na kojoj su sudjelovali glumica Bojana Gregorić Vejzović, investitor, poduzetnik i pokretač STEM revolucije Nenad Bakić, predsjednik Uprave Tele2 Viktor Pavlinić i psihologinja Diana Kolbas Dešković.

„Današnja djeca imaju veću širinu koncentracije i mogu istovremeno biti prisutni na više platformi i na više izvora informacija. U svemu tome im tehnologija s kojom su rođeni svakako pomaže. Na nama roditeljima je da ih usmjeravamo i upućujemo na sadržaje koji im mogu biti korisni. Tehnologija je danas toliko sveprisutna i najčešće njene benefite uzimamo zdravo za gotovo, a tražimo joj mane. Ako se tehnologijom koristimo tako da ju stavljamo u svoju korist onda ona i te kako može povezivati obitelj“, naglasila je na panelu naša poznata i nagrađivana glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Tehnologija je sastavni dio života svake obitelji i bez nje se jednostavno ne može, no ključ je pronalaženje balansa, jedan je od zaključaka panela, a isto je potvrdio i predsjednik Uprave Viktor Pavlinić naglasivši: “Tehnologija je tu da nas spaja, ne razdvaja. Tele2 uvijek u fokusu ima korisnika pa tako ovom inovativnom ponudim omogućavamo tehnološki napredak i spajanje obitelji oko zanimljivog projekta, u ovom slučaju slaganja robota. Donosimo povezaniji život kroz neograničenu slobodu komunikacije, a inovativna i tehnološki napredna igračka Mi Robot Builder spaja obitelj u zajedničko druženje pokazujući kako razvoj tehnologije znači i naš osobni napredak“.

Zahvaljujući Tele2 ponudi, tehnologija sada omogućava obiteljima da zajedno slažu Mi Robot Builder, druže se i zabave te pokažu kako napredne igračke mogu istovremeno biti zabavne, edukativne i poticajne.

Više

Predstavljamo

Dubrovačke ljetne igre i Tele2 ponovno se „druže“ na 69. Igrama.

Novosti

Skeniranjem audio zapisa Tele2 reklame „MobiTelka“ do 30. lipnja, korisnici Shazam aplikacije sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj svaki dan mogu osvojiti Sony bežične...

Predstavljamo

Donirane bespilotne letjelice izuzetno su korisne za rano otkrivanje mjesta požara i praćenje napretka s udaljene lokacije

Predstavljamo

Poput djece u filmu, i Tele2 vjeruje u snagu zajedništva i neograničenu slobodu koja se dogodi u trenutku kada se slože male ekipe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.