Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Lifestyle

Obiteljske fotografije – kako ih izložiti

Podarite svojem domu osobnost

Fotografije mogu biti vječni podsjetnik na protekla vremena, ljude, događanja, mjesta koja ste posjetili ili ljepote koje ste vidjeli… Zašto ih onda ne biste istaknuli na posebno mjesto u vašem domu? ‘Iskoristite obiteljske fotografije na netradicionalni način kako biste poboljšali dekor u prostoriji’, predlaže Naomi Stein iz Design Manifesta. Odaberite one koje za vas imaju posebno značenje i dodajte svojem stanu ili kući osobnost koju će osjetiti svaki vaš gost.

Kada ste posljednji puta uokvirili fotografiju i stavili je na neko zanimljivo mjesto u vašem domu? Nema ničeg ljepšeg nego da s vremena na vrijeme iznova pogledate te fotografije i probudite sjećanja na neka dobra stara vremena koja se više nikada neće vratiti.

Dakle, sve što trebate je malo mašte i volje da ostvarite svoj plan dekoriranja zidova ili nekih drugih površina fotografijama. Iskoristite stara prozorska okna, naljepnice za zidove, stare vaze ili pak kotače i probudite stara sjećanje koja nikada nisu trebala biti zaboravljena.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Moj dom

Motion Candles je novi hrvatski brend svijeća koji se tržištu predstavio prošle godine, a svoje kupce ne prestaje oduševljavati inovativnim mirisima.

Dizajn

Bilo da dajete prednost jednostavnom skandinavskom stilu, razigranom boho ili ugodnom Provence, pravi odabir tekstila ključan je za interijer.

Moj dom

U interijeru je zaista potrebno jako malo kako bi se postigle efektne razlike, a prostor dobio sasvim novo lice.

Moj dom

Želite li interijer oplemeniti nečime što odiše vašom kreativnošću shabby chic dizajn je najbolji izbor.

Advertisement