Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Oblikujte guzu gumenom trakom

Vjerojatno niste susreli ženu koja ne bi voljela imati prćastu guzu i zamamna bedra.

Vjerojatno niste susreli ženu koja ne bi voljela imati prćastu guzu i zamamna bedra. Riječ je o dijelovima tijela na koje se najčešće žalimo i koje je najteže oblikovati. Čak i kada su podvrgnuti redovnom vježbanju, bedra i stražnjica su često posljednji dijelovi tijela na kojima se vide rezultati napornih treninga.

Fitness fanatičarke koje se satima znoje na kardio spravama i dalje mogu patiti od zastrašujuće ‘viseće’ stražnjice ili nedefiniranih bedara. I sve to unatoč napornom vježbanju i drakonskim dijetama. Međutim, američki stručnjaci tvrde kako jednostavnom promjenom rutinskog vježbanja, žene mogu vidjeti nevjerojatne promjene na vlastitom tijelu u samo nekoliko tjedana, a sve zahvaljujući gumenoj traci.

Stručnjaci kažu kako ona omogućava korisniku izoliranje i vježbanje vrlo specifičnih mišića u nogama i stražnjici. Jačanjem ovih mišića se ostvaruje učinak podizanja cjelokupnog područja, odnosno mladenački, prćasti izgled stražnjice i bedara.

Vježbe su iznimno jednostavne. Pogledajte video i sve će vam biti jasno.

Izvor Ordinacija.hr

Ne propustite

Budi fit

Porazgovarali smo s njom o trendovima u fitnessu, ali i o fitness kongresu, Urban Training Campu 2024, koji će se održati u Sparta Gym...

Budi fit

Mnoge studije imaju različite nalaze koji se oslanjaju na različite čimbenike i željene rezultate, ali postoji općenito optimalno vrijeme za vježbanje

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Budi fit

Ne postoji pojava toliko benigna i česta, a opet toliko omražena kod pripadnica ženskog roda kao što je celulit.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.