Obline su u modi

Mršavice su totalno out, kaže anketa britanskog časopisa Daily Mail. Tako je titulu najpoželjnijeg tijela odnijela kraljica oblina sa „otoka“, glumica Kate Winslet.

Odmah uz bok Kateinim oblinama nalaze se Kelly Brook i Halle Berry, sve redom jedre ljepotice. Na četvrtom mjestu se nalazi Cheryl Cole, supruga nogometaša Ashleya Colea koja je trenutno u žiriju popularnog britanskog showa X-Factor.

Žene su odlučile koja je najzgodnija

Lentu pete najzgodnije žene nosi još jedna ljepotica zanosnih oblina, pjevačica Beyonce. Slijedi ju trenutno najpoželjnija žena na svijetu, glumica Megan Fox. Kao sedma i osma tu su još dvije britanke: pjevačica Lilly Alen i model Keeley Hezell.

Deseto mjesto dijele lijepe mršavice: manekenka Kate Moss, Victoria Beckham i Katie Price. Svaka je dobila po jedan posto glasova.

Anketa je napravljena među 2000 žena starijih od osamnaest godina i definitivno je pomaknula ideal ženske ljepote koji je u posljednje vrijeme išao prema ekstremnoj mršavosti. Očigledno je u ženskim glavama napravljen veliki zaokret te se počeo cijeniti zdrav izgled.