Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Obnovite svoju energiju

Program za izbacivanje stresa iz tijela, uma i obnavljanja vlastite energije na otoku Cresu.

Tvrtka „Stipis“, koja organizira ovaj program, bavi se razvijanjem ljudskih potencijala u privatnom i poslovnom okruženju.

– Odlučili smo ove godine priuštiti ono što im u današnje vrijeme treba, a to je odmor i rad na sebi kroz različite vidove. Tako se program sastoji od nutricionistički pripremljene hrane, stručno vođenih vježbi, relaksirajućih tretmana i raznih poučnih radionica,- rekla je za She.hr Nadica Filipaj Jakšić iz Stipis d.o.o.

Sedam dana koje poklanjate sebi

U sklopu programa koji traje od 27. lipnja do 5. srpnja, organizirana je prehrana za pročišćenje tijela od nakupljenih toksina, prehrana za vitalizaciju i energizaciju, program za izbacivanje stresa iz tijela i uma, program za obnavljanje vlastite energije te odmak od svakodnevne rutine.

– Hrana koju ćemo pripremiti proizvodi se upravo na Cresu. Za dobru kondiciju, organizirat ćemo jutarnju tjelovježbu te šetnje po prirodi, čije bogatstvo i ljepotu će posjetiteljima pokazivati Cresanin koji je cijeli svoj život proveo istraživajući njenu ljepotu. Biti će organizirano predavanje i posjet svjetski poznatom eko centru za zaštitu bjeloglavih supova,- kaže Filipaj Jakšić.

S obzirom na aktivnosti i sadržaje koji vas očekuju tijekom programa, potrebno je ponijeti sportsku odjeću, udobnu i praktičnu te tenisice za hodanje po brdovitom i kamenitom području.

Cijena programa je 4500 kuna, a moći će se platiti u ratama. Mjesto održavanja je Beli u pansionu Tramontana na otoku Cresu.

Vođene radionice

– U cijenu aranžmana uključene su vođene radionice i dva po izboru zdravstveno relaksirajuća tretmana – medicinska masaža cijelog tijela i jedna parcijalna masaža,- rekla je Filipaj Jakšić.

Vođene radionice su: vježbanje, ples na otvorenom, predavanja, razne kreativne radionice, mala škola kuhanja, planinarenje i pokreti za samo pomoć.

– Bit će organizirane razne radionice. Zanimljive su, recimo, one koje će vas naučiti kako pripremiti vlastiti piling kod kuće, ali i škola kuhanja na kojoj će te moći naučiti kako se pripremaju neki specijaliteti sa Cresa. Tu je i radionica plesa koja će se održavati u večernjim satima, a možete naučiti i svirati bubnjeve. Gosti će se moći opredijeliti za radionicu koju žele pohoditi,- objasnila je naša sugovornica.

Zdravstveni programi relaksacije i opuštanja su: medicinska masaža cijelog tijela, aroma masaža (anti-stres masaža), detoksikacijski tretman, masaža lica, glave i ramena, medicinska masaža nogu ili stopala, medicinska masaža leđa i yumeho masaža.

– Kada gosti dođu na Cres, 27. lipnja bit će održano uvodno predavanje s predstavljanjem programa. Tako će izbor između ponuđenog biti lakši,- poručuje  Filipaj Jakšić.

U dodatnoj ponudi mogu se izabrati izleti brodom, automobili, ronjenje, radiestezijski tretmani i individualni razgovori.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Svaki djelić Gorskog kotara prožet će adventsko radosno ozračje uz pucketanje vatre, škripu snijega, zvukove zvončića, šapat vilenjaka i brojne božićno novogodišnje priče od...

Putovanja

Posjet gradu ili odlazak u prirodu? Dva mora s vrlo različitim obalama, rijeke i jezera, prekrasne doline i svijet moćnih planina – prirodni krajolici...

Putovanja

Zbog nevjerojatno očuvane i netaknute prirode koju skriva jadranska obala, ugostiteljima nije bilo teško odabrati lokacije za svoje hotele.

Putovanja

Ljudi diljem svijeta postaju sve optimističniji kada se radi o putovanjima u 2023.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.