Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Obratnica noći

Osvoji nezaboravan krimić smješten u toplom Miamiju.

Michael Gruber, inače doktor oceanologije, proveo je veći dio života pišući govore za vošingtonske političare, a kad se odlučio napisati svoj prvijenac odmah je pogodio 'u sridu'. Za roman Obratnica noći dobio je nagradu Hammett međunarodnog udruženja pisaca krimića.Jednom u nekom potpuno drugačijem svijetu Jane Doe bila je doktorica antropoloških znanosti, priznata ekspertica za pitanja šamanizma i domorodačke afričke magije, nasljednica bogate loze Doeovih, ljubavnica legendarnog francuskog antropologa Marcela Vierchona, supruga zapanjujuće talentiranog crnog spisatelja DeWitta Moora. Jednom, dakle, imala je sve. Danas Jane živi u iznajmljenom sobičku pod lažnim imenom, prerušena u neuglednu arhivisticu medicinskih kartona u Miamiju. Svim silama trudi se biti što manje zamjetljiva. Jane Doe iz prošlosti više ne postoji. Ako je sve izvela savršeno, svi vjeruju da je poginula u eksploziji očeve jahte. A ako je negdje pogriješila? Onda bi ritualna ubojstva mladih trudnica koja potresaju Miami mogla biti znak da joj je njezin suprug na tragu. Mladi detektiv Jimmy LaPaz dobit će nezahvalan zadatak da hitno razriješi slučaj.

OSVOJI KNJIGU

Algoritam vam poklanja knjigu Obratnica noći autora Michaela Grubera.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom OBRATNICA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koju je nagradu osvojio autor za roman Obratnica noći?

Vaše prijave primamo do 10. rujna 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnica knjige je Daria Perak, čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

She Book Club

Priča o hrabrosti, o djeci prisiljenoj da prebrzo odrastu, razorenim obiteljima, preživljavanju i oprostu

She Book Club

Osim što predstavlja riznicu bezvremenih Oshoovih mudrosti, ova nas knjiga vodi i kroz labirinte ljudskih emocija i odnosa.

She Book Club

Ako tražite savršen poklon za svoju obitelj ili prijatelje - pridružite nam se dok vas vodimo kroz raznolik asortiman naslova nakladničke kuće Znanje i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.