Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Od prirodnog do izražajnog. Sve je to CATRICE!

Proizvodi iz ovoga asortimana su prikladni za različite načina korištenja a rezultati daju i minimalističke i intenzivne i izražajne rezultate.

Čista kozmetika, sjajna koža i pametna kozmetička rješenja su fokus CATRICE-ovog jesenskog i zimskog ažuriranja asortimana za ljepši završetak 2020. Catrice preporučuje trendove izgleda u rasponu od prirodnog izgleda stvarne kože do izražajnih stilova usmjerenih ka savršenstvu. Zajedničko im je što obožavateljice šminke žele da njihovi omiljeni beauty favoriti budu jednostavni za upotrebu i nude maksimalne performanse.
CATRICE beauty asortiman s četiri glavna trenda pruža savršen odgovor.

Prirodno protiv savršenog?

Zahvaljujući trendu REDEFINITION OF BEAUTY, odluka nije potrebna – u ljepoti je dopušteno sve što želite.
CLEAN & WORRY-FRE zastupa prirodni koncept proizvoda i izgleda koji su proizvedeni poštujući odnos prema okolišu i životinjama te nudi održivija rješenja.

Pod SKINFLUENCE trendom naći ćete kozmetičke proizvode s njegujućim sastojcima za rastući trend “skintellectuals”. A tko ih ne voli: make-up multi-talente koji kombiniraju nekoliko prednosti s jednostavnom aplikacijom i stvaraju dugotrajne rezultate. Proizvodi koji savršeno odgovaraju trendu CONVENIENCE +.

Proizvodi iz ovoga asortimana su prikladni za različite načina korištenja a rezultati daju i minimalističke i intenzivne i izražajne rezultate.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Uvijek možete s nama podijeliti svoja iskustva. Komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 6. studeni točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Alma Novak.

[/box]

Pročitajte još

Darivanje

Nova Sisterlove essence i CATRICE kolekcija, Disney Princess, slavi likove Disneyevih princeza i njihove pozitivne atribute pod motom "Courage To Be Kind".

Trendovi

A što bi u adventsko vrijeme moglo donijeti više radosti od CATRICE adventskog kalendara DIY?

Beauty report

Poput proizvoda za ljetni pogled ispod obrva, nečega što štiti i naglašava usne, savršenog bronzera da naglasite svoju ljetnu preplanulost.  

Predstavljamo

essence i Catrice vjeruju da samo oni brendovi koji izbjegavaju iscrpljivanje prirodnih resursa I sudjeluju u održavanju ekološke ravnoteže mogu biti dugoročno uspješni.

Advertisement