Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Od prve menstruacije, preko trudnoće, do menopauze

Kako bi pomogla ženama koje se nose s problemima suhoće i nelagode u intimnom području, INTIMINA je kreirala Balmy, intimnu umirujuću i hidratantnu kremu.

INTIMINA nudi prvu i jedinu sveobuhvatnu liniju proizvoda posvećenu svim područjima ženskog intimnog zdravlja.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnom timu, Intimina proizvodi su razvijeni prema najvišim međunarodnim standardima kvalitete i sigurnosti te poštuju i održavaju ravnotežu intimnog područja. Svi proizvodi napravljeni su od 100% medicinskog silikona, što znači da su sigurni za tijelo, ne izazivaju iritaciju ili neugodne mirise i mogu se koristiti uvijek iznova što ih čini ekološki prihvatljivima, a ujedno štede vaš novac.

Balmy krema za intimnu njegu

Kako bi pomogla ženama koje se nose s problemima suhoće i nelagode u intimnom području, INTIMINA je kreirala Balmy, intimnu umirujuću i hidratantnu kremu.

Ova krema vlaži i umiruje vanjske spolne organe te vraća optimalnu udobnosti i mekoću. Sadrži hijaluronsku kiselinu i kompleks prirodnih ulja. Odlično je rješenje za vanjsku intimnu suhoću i svrbež uzrokovan osipom nakon brijanja. Intimina Balmy krema posebno je namijenjena osjetljivoj koži.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 10. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Spomenka Marija Jakovljevic

Više

Zanimljivosti

Tijekom Nacionalne kampanje, Libresse će od svakog prodanog proizvoda u periodu od 1. travnja do 15. svibnja 2023. odvojiti 20 centi u vrijednosti proizvoda...

Beauty report

Na trećem dm beauty breaku dm je predstavio najnovije trendove iz svijeta ljepote i snagu boja koje nas pozivaju na kreiranje autentičnih make up...

Budi fit

Kako bismo pokrenuli metabolizam i mozgu osigurali neophodnu energiju, doručak se ne smije predugo odgađati, a još manje preskakati.

Beauty report

Dobra je vijest da su od sada sve L'Occitane trgovine opremljene uređajem za analizu stanja kože koji mjeri šest aspekata kože; hidrataciju, hiperpigmentaciju, elastičnost,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.