Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Od srca za djecu

Njima nitko neće ukrasti Božić! Glazbom i palačinkama za pomoć djeci u Klaićevoj.

Članovi Udruge TON koja se bavi promicanjem urbane kulture i audio-vizualnih umjetnosti organizatori su JabbaTona, vrlo uspješnog glazbenog programa studentskog kluba KSET.

Već tradicionalno, u prosincu se održava specijalno božićno izdanje JabbaTona, na kojem uz nastup izvođača, također članova Udruge Ton – DJ Yesh, DJ Venom, DJ Nesho i DJ Rea, organizatori atmosferu dodatno obogaćuju nastupima profesionalnih plesača te posebnim božićnim darovima za svakog gosta.

Pokloni za klince s onkologije u Klaićevoj bolnici u Zagrebu

Ove godine JabbaTonci su odlučili svoj božićni tulum oplemeniti humanitarnim nazivnikom. Sav prihod od prodaje karata biti će utrošen na božićne poklone za djecu sa onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb, u Klaićevoj ulici.

– Odlučili smo se na ovu akciju jer smatramo da je ovo sitnica koju možemo učiniti, a da time uljepšamo Božić onima manje sretnima od nas samih, djeci koja hrabro vode svakodnevnu bitku da bi slijedeći Božić provela u svojim kućama umjesto unutar bolničkih zidova. Bolesna djeca su najranjivija i zato je naša odluka pala upravo na pomoć mališanima sa onkološkog odjela. Poklone ćemo djeci osobno uručiti netom pred Božić, u ime svih članova Udruge TON, svih JabbaTonaca koji će podržati ovu akciju svojim dolaskom na party te u ime studentskog kluba KSET, izjavio je predsjednik Udruge TON Marko Ješovnik (DJ Yesh).

JabbaTonci su pripremili i iznenađenje za svoje goste te će svakog gosta na ulazu dočekati čašica rakijice, takozvana JabbaKija, božićna kapica, a na pozornici će se peći i dijeliti palačinke.

Iduće godine novi humanitarni projekt


Uz sve to nastupiti će i dvije skupine plesača, djevojke iz skupine „Space Cookies“ i funk style dance duo „Ministry of Silly Walks“.

– Za slijedeću godinu u planu imamo organizaciju još jednog humanitarnog projekta koji će biti većeg opsega, tako da se veselimo da ćemo našim djelovanjem u budućnosti moći pomoći još nekome. Iskreno se nadamo da će ovu našu prvu akciju ljudi podržati u velikom broju, rekao je Ješovnik.

She.hr podržava ovu hvalevrijednu akciju te poziva sve da istu podrže svojim dolaskom na Humanitarni božićni JabbaTon, 20. prosinca, u studentskom klubu KSET. Za ulaz ćete odvojiti „od srca za djecu" 35 kuna.


VIDEO
Jedan od nastupa funk style dance duo „Ministry of Silly Walks“ na JabbaTonu u KSET-u.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica.

Zanimljivosti

Uspješno partnerstvo trgovačkog lanca Lidl Hrvatska i Hrvatske gorske službe spašavanja nastavlja se četvrtu godinu zaredom. Iza njih su brojni uspješni projekti i akcije,...

Zanimljivosti

Pod utjecajem zapadnjačkog stila života i visoke razine stresa, imunosni sustav često daje neadekvatan odgovor što se u moderno doba prepoznaje već u dojenčadi,...

She Book Club

Djeci trebaju okruženja koja će im pružiti dovoljno mjesta za pojedinu aktivnost ili istraživanje pa mnogi teoretičari Reggio metode prostor nazivaju – trećim odgajateljem!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.