Odaberi svoje raspoloženje s Essence mirisom

Essence pruža najnovije trendove u ljepoti za bezbroj odličnih izgleda. Inovativni proizvodi sa fenomenalnim izborom prekrasnih nijansi. Essence nudi prave boje za svaki stil – prirodno sjajne, svijetle i lijepe ili zavodničke i glamurozne – budi uvijek korak ispred trenda. Visoka kvaliteta, trendi i jedinstveni kozmetički proizvodi – po senzacionalno niskoj cijeni. Želja za novim izgledom s wow-efektom je zajamčena.


Essence – Like A Day In A Candy Shop

Novo u ponudi su i Essence toaletne vode. Blaženi trenuci, tajne želje i lijepa sjećanja su zarobljeni u novim mirisnim svjetovima. Novi i izvanredni mirisni koncept nudi prave mirise za svako raspoloženje. Istinit moto 'odaberi svoje raspoloženje', Essence stvara sretnu atmosferu sa svojim voćnim, cvjetnim i I orijentalnim mirisnim skladom.

Ovaj cvjetni, osvježavajući i u isto vrijeme senzualni miris je za one koje sanjaju provesti dan u trgovini slatkiša. Sladak, senzualan i predivan. Bazne note ovog mirisa čine vanilija, tonka i mošus, u samom srcu istog kriju se jorgovan, heliotrop i jasmin, a glavne note krase breskva i orhideja.

OSVOJI ESSENCE TOALETNU VODU I PAKET PROIZVODA

Essence i She.hr vam poklanjaju Essence toaletnu vodu Like A Day In A Candy Shop.
Nagradna igra traje na Facebook stranici She.hra do 25. veljače 2013.

1. Lajkajte Facebook stranicu She.hr i Essence.
2. Kako biste se registrirali, u komentar ispod NAŠE slike odgovorite na pitanje: "Koje su bazne note Essence mirisa Like A Day In A Candy Shop?"
3. Pritisnite PODIJELI kako bi se slika pojavila i na vašem zidu.
4. Sretan dobitnik bit će odabran slučajnim odabirom putem programa Random.org.

Ukoliko želite osvojiti poklon paket Essence kozmetičkih proizvoda koji sadrži rokovnik, 2 sjenila za oči, nail art olovku i glam liner, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ESSENCE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koje su glavne note Essence mirisa Like A Day In A Candy Shop?

Sretne dobitnice su: Patricija Hornung, Marija Hutinski i Sandra Vrdoljak.