Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trudnoća

Odaberite oca svog djeteta

Donor sperme po želji.

Žene se uskoro neće morati zamarati pronalaskom muževa. Jer jedna washingtonska bolnica je otišla korak dalje u praksi darivanja sperme – u njoj je ženama dozvoljeno da biraju sjeme prema životnom stilu donora. „Većina banaka sperme dopušta klijentima da biraju donora prema rasi i etničkoj pripadnosti", objašnjava dr. Michelle Ottey, voditeljica laboratorija pri Fairfax Cryobanku blizu Washingtona.

„Ali osobe koje traže darivatelja sperme u stvari traže kompletnu osobnost, ne samo izgled." Sada Fairfay Cryobank, jedna od najvećih banaka sperme u SAD-u, uvodi novu tražilicu koja će izlistati ne samo osnovne detalje već i kategorije koje uključuju religijsku pripadnost i te sportske afinitete darivatelja.

Korisnici mogu odlučiti žele li darivatelja koji voli kuhati ili slikati, koji preferira ribice za kućne ljubimce, te čini li što za okoliš, pomaže li ljudima i tome slično.

„Parovi traže darivatelja koji najviše sliči muškom partneru. S druge strane, žene koje su bez partnera traže darivatelja koji je najbliži njihovom idealu savršenog partnera.Puno žena započne pretrage s jednom vizijom muškarca kakvog žele, ali često pronađu nekoga drugog tko im se sviđa", kaže Ottey. Nakon što odaberu darivatelja, korisnici trebaju samo kliknuti kako bi naručili spermu.Ostatak članka pročitajte ovdje:
Tko još treba muškarce?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravlje

Život vam je čudno stanje, rekla bi Maja. Danijela bi rekla „sranje“. A ja vam kažem, nije sreća, para puna vreća.

Kultura

Osvoji roman o pojedincu koji se suprotstavio elitnoj skupini koja upravlja Washingtonom.

Trendovi

Pa vi pušite velike balone...

Horoskop

Pakao umjetne oplodnje ne moraju proći svi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.