Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Odaberite parfem prema raspoloženju

Nikada ne kupujte parfem na brzinu jer svaki ima različite note koje se izmjenjuju tijekom dana.

Jeste li primijetili da se miris parfema kojeg koristite mijenja tijekom dana? Jeste li se ikad zapitali zašto je to tako? Činjenica je da bilo koji parfem do kraja dana ne miriše jednako kao na početku i da prije iščezavanja prolazi nekoliko faza. Svaki parfem ima tri note, a svaka nota u biti predstavlja drugačiji miris istog parfema.

Gornje note

Odnose se na prvi miris kojeg osjetite kad stavite parfem. Na temelju njih dobivate prvi dojam o samom parfemu. Taj miris brzo iščezava, već nakon 15 minuta, pa proizvođači najčešće najviše pozornosti posvećuju baš njima. Tu prevladavaju citrusni mirisi.

Središnje note


One se javljaju odmah po nestanku gornjih nota. Dulje traju, obično jedan sat. Međutim, dulje im treba da se razviju. Tu obično spadaju cvjetne mirisne arome.

Temeljne note

One su srž parfema. One su miris parfema na kraju dana. Traju nekoliko sati i sad bi vam trebalo biti jasno zašto nije pametno kupovati parfeme na brzinu. Obično dominiraju drveni i zemljani mirisi.

Odaberite parfem u skladu s osjećajima
  • Kad se osjećate seksi: Odaberite parfem s temeljnim notama cimeta i vanilije ili se usudite uzeti nešto voćno. Prijedlozi: Be Delicious, Be Delicious Night, DKNY ili Ocean Lounge od Escade.
  • Kad se osjećate sretnima: Idealne su citrusne note koje će vam održati raspoloženjena viskoj razini. Prijedlog: Happy od Cliniquea i Romance Ralph Lauren.
  • Kad se osjećate debelima: Odlučite se za cvjetne note da vam podignu raspoloženje: Prijedlog: Rose (Paul Smith) ili Rush (Gucci).
  • Kad ste zauzeti, a želite samoću: U slučaju da puno radite, da se stalno netko ota oko vas, a vi samo želite malo mira, idealan parfem za odražavanje vašeg raspoloženja očarava drvenim notama i sofisticiranošću. prijedlog: Burberry London i Omnia Green Jade od Bylgarija.
Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Kad ste pod stresom, mozak šalje tijelu signale pripreme za borbu pa se napinje svaki mišić u tijelu, a puls se ubrzava.

Kućni ljubimci

Znanost sve češće podupire teoriju da i psi imaju osjećaje.

Zanimljivosti

Pametno rješenje je ponijeti omiljeno mini pakiranje svog najdražeg proizvoda.

Moj dom

Soda bikarbona, osim za kuhanje i pranje, ima još neke korisne i praktične namjene, pa pogledajte koje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.