Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Odabir donjeg rublja za vjenčanje

Korisni savjeti za važan dan u životu jedne žene.

Iako je skriveno ispod vjenčanice, koje ćete donje rublje ćete izabrati na dan vjenčanja bitno je zbog materijala vaše vjenčanice, ali i prve bračne noći, naravno. O donjem rublju ovisi i kako će vam vjenčanica pristajati – hoće li biti savršeno salivena ili će neprikladno visiti. Donje rublje je podloga haljini, pa zato, kada idete na probu vjenčanice, ponesite rublje koje ćete nositi na dan vjenčanja. 

Najvažniji dio rublja na vjenčanju je grudnjak. Većina vjenčanica treba potporanj, koji nalazi upravo u grudnjaku. U salonima vjenčanica će vam možebitno ponuditi specijalizirani ili ušiveni grudnjak za vjenčanicu koju ste odabrali, ali oni su većinom određenog broja. Ako vam niti jedan grudnjak ne paše, raspitajte se u salonu možete li primjerice donijeti svoj grudnjak kako bi vam ga ušili u vjenčanicu. To su većinom grudnjaci bez naramenica koji još bolje stoje ako su širi tako da idu skoro pa do trbuha.Veliki broj mladenki kod odabira gaća želi nešto seksi, pritom ne misleći na njihovu udobnost. Pokušajte s provjerenim modelom seksi gaćica, za koje ste sigurni da vas neće žuljati i stezati. Pripazite da čipka nije s unutarnje strane jer ona zna nadražiti kožu.

Još jedan iznimno koristan odjevni predmet na vjenčanju su najlonke. Odaberite one koje sužavaju i oblikuju tijelo tako da vam vjenčanica savršeno pristaje. Naravno, najlonke ne morate nositi ako je vjenčanje za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Također je bitno zapamtiti da vaše vjenčano donje rublje nećete nositi samo sat vremena, već cijeli dan tako da vam mora savršeno pristajati kako biste se ugodno osjećali sve do ranih jutarnjih sati

Vicroria's Secret kolekcija


Jedan od najvažnijih proizvođača donjeg rublja u svijetu Victoria's Secret upravo je na tržište izbacio novu kolekciju donjeg rublja za vjenčanje, a mi vam je predstavljamo radi inspiracije. Kolekcija obiluje čipkom, a krase je i čvrsti grudnjaci. Ujedno je i seksi i ugodna.
5 savjeta za prikladan odabir:

1. Donje rublje morate na vjenčanicu isprobati barem dan prije vjenčanja jer ako vam je vjenčanica od laganijeg materijala moguće je da se rublje providi kroz nju, a to naravno ne želimo.

2. Ako imate vjenčanicu bez naramenica, a samim time i takav grudnjak – isprobajte trčanje ili plesanje u tom grudnjaku kako biste znali da vam neće padati od pola večeri pa na dalje. Ako vam dobro stoji dok i vi mirno sjedite, to ne znači da će tako biti dok budete plesali.

3.
Donje rublje na vaš vjenčani dan bi trebalo biti lijepo, seksi i udobno. Ne morate nositi tange, ako vam u njima nije ugodno – već odaberite seksi gaćice. Kako bi se vaš muškarac razveselio nakon što skinete vjenčanicu – u kombinaciju donjeg rublja uvrstite i haltere.

4. Boju rublja prilagodite boji vjenčanice.
Bijelo rublje odaberite ako je vjenčanica bijela, ili pak boje šampanjca, kakve često znaju biti. Crno rublje ćete naravno odabrati ako želite crnu vjenčanicu.

5. Nikad nemojte slati prijateljicu, kumu ili mamu da vam kupuje donje rublje, bez obzira na to što ste možda slične građe – i pola centimetara može značiti puno ako se za vrijeme vama naporne večeri oznojite. Grudnjak će kliziti, pa se nećete moći opustiti. Sami kupite rublje, te isprobajte na desetke dok ne nađete pravo u kojem se osjećate seksi i ugodno.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Trendovi

Prihvatljiv, rastezljiv i lagan grudnjak koji je - zahvaljujući svojim karakteristikama prilagodljivosti - savršen i za tinejdžere.

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.