Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Odabir donjeg rublja za vjenčanje

Korisni savjeti za važan dan u životu jedne žene.

Iako je skriveno ispod vjenčanice, koje ćete donje rublje ćete izabrati na dan vjenčanja bitno je zbog materijala vaše vjenčanice, ali i prve bračne noći, naravno. O donjem rublju ovisi i kako će vam vjenčanica pristajati – hoće li biti savršeno salivena ili će neprikladno visiti. Donje rublje je podloga haljini, pa zato, kada idete na probu vjenčanice, ponesite rublje koje ćete nositi na dan vjenčanja. 

Najvažniji dio rublja na vjenčanju je grudnjak. Većina vjenčanica treba potporanj, koji nalazi upravo u grudnjaku. U salonima vjenčanica će vam možebitno ponuditi specijalizirani ili ušiveni grudnjak za vjenčanicu koju ste odabrali, ali oni su većinom određenog broja. Ako vam niti jedan grudnjak ne paše, raspitajte se u salonu možete li primjerice donijeti svoj grudnjak kako bi vam ga ušili u vjenčanicu. To su većinom grudnjaci bez naramenica koji još bolje stoje ako su širi tako da idu skoro pa do trbuha.Veliki broj mladenki kod odabira gaća želi nešto seksi, pritom ne misleći na njihovu udobnost. Pokušajte s provjerenim modelom seksi gaćica, za koje ste sigurni da vas neće žuljati i stezati. Pripazite da čipka nije s unutarnje strane jer ona zna nadražiti kožu.

Još jedan iznimno koristan odjevni predmet na vjenčanju su najlonke. Odaberite one koje sužavaju i oblikuju tijelo tako da vam vjenčanica savršeno pristaje. Naravno, najlonke ne morate nositi ako je vjenčanje za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Također je bitno zapamtiti da vaše vjenčano donje rublje nećete nositi samo sat vremena, već cijeli dan tako da vam mora savršeno pristajati kako biste se ugodno osjećali sve do ranih jutarnjih sati

Vicroria's Secret kolekcija


Jedan od najvažnijih proizvođača donjeg rublja u svijetu Victoria's Secret upravo je na tržište izbacio novu kolekciju donjeg rublja za vjenčanje, a mi vam je predstavljamo radi inspiracije. Kolekcija obiluje čipkom, a krase je i čvrsti grudnjaci. Ujedno je i seksi i ugodna.
5 savjeta za prikladan odabir:

1. Donje rublje morate na vjenčanicu isprobati barem dan prije vjenčanja jer ako vam je vjenčanica od laganijeg materijala moguće je da se rublje providi kroz nju, a to naravno ne želimo.

2. Ako imate vjenčanicu bez naramenica, a samim time i takav grudnjak – isprobajte trčanje ili plesanje u tom grudnjaku kako biste znali da vam neće padati od pola večeri pa na dalje. Ako vam dobro stoji dok i vi mirno sjedite, to ne znači da će tako biti dok budete plesali.

3.
Donje rublje na vaš vjenčani dan bi trebalo biti lijepo, seksi i udobno. Ne morate nositi tange, ako vam u njima nije ugodno – već odaberite seksi gaćice. Kako bi se vaš muškarac razveselio nakon što skinete vjenčanicu – u kombinaciju donjeg rublja uvrstite i haltere.

4. Boju rublja prilagodite boji vjenčanice.
Bijelo rublje odaberite ako je vjenčanica bijela, ili pak boje šampanjca, kakve često znaju biti. Crno rublje ćete naravno odabrati ako želite crnu vjenčanicu.

5. Nikad nemojte slati prijateljicu, kumu ili mamu da vam kupuje donje rublje, bez obzira na to što ste možda slične građe – i pola centimetara može značiti puno ako se za vrijeme vama naporne večeri oznojite. Grudnjak će kliziti, pa se nećete moći opustiti. Sami kupite rublje, te isprobajte na desetke dok ne nađete pravo u kojem se osjećate seksi i ugodno.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana

Fashion report

Nova Alduk Bridal '24 kampanja, vizuali koji izvrsno korespondiraju s trenutnim modnim tokovima te unose svježinu na repetativno domaće tržište, odiše high fashion estetikom...

Trendovi

Vrijeme je darivanja, a ako ste u potrazi za idealnim božićnom poklonom predlažemo komade iz zimske kolekcije poznatog austrijskog brenda Palmers, poklon je koji...

Fashion report

Cvjetni motivi, razigrani printevi jesenskog lišća i udobne tkanine, nova su dizajnerska obilježja Palmersove jesenske kolekcije u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.