Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Odabrani modeli za Beauty & Lifestyle Show

Stotine modela pokazivat će nove frizure.

Ususret drugom zagrebačkom Beauty & Lifestyle Show-u koji se krajem rujna održava u Zagrebu, predstavnici prestižnih svjetskih frizerskih brendova odabrali su modele za nadolazeće frizerske revije.U zagrebačkoj je Areni održan casting modela vodećih hrvatskih modnih agencija. Stotine djevojaka i mladića u dva će dana beauty spektakla u Areni Zagreb predstaviti nove trendove u svijetu frizura svjetski poznatih brendova kao što su Tony&Guy, Schwarzkopf, Kevin Murphy, Shiseido i brojnih drugih.Najveća regionalna manifestacija ljepote, zdravlja i sporta održat će se u zagrebačkoj Areni 24. i 25. rujna 2011. zagrebačka će ljepotica i ove godine ugostiti vodeće svjetske i domaće izlagače iz područja ljepote, zdravlja, sporta i lifestyla.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Ginza Eau de Parfum Murasaki, miris koji spaja snagu i ženstvenost u polisenzornom iskustvu, od dizajna bočice do izražaja mirisa, uz blistavu Murasaki ljubičastu...

Beauty report

Znate li koji će vas make up savjeti, odnosno greške, stajati deset godina života?

Beauty report

Schwarzkopf te obasipa proizvodima, a ti njih zanimljivim i kreativnim video recenzijama.

Beauty report

Paulove frizure krasile su mnoge naslovnice vodećih svjetskih časopisa a i danas njegov rad živi kroz njegovog sina i poslovnog partnera Johna Paula DeJorie.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.