Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Odjevene za “golu” predstavu

Glumice Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić biraju toalete za kazališnu premijeru "Gola u kavezu".

Ovog proljeća, ali i na premijeri predstave "Gola u kavezu", glumice Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić blistat će u novim proljetnim modelima brandova NafNaf, Pennyblack i Tosca Blu. Slobodno popodne odnosno stanku između dviju probi, iskoristile su za odabir i isprobavanje modela, a usput su se i dobro se zabavile.

Povezivanje mode sa umjetnošću formalizirano je suradnjom Lantea grupe i poznatih hrvatskih glumica na predstavi "Gola u kavezu", izrazito ženske, suvremene, ali svevremene tematike.

Glumice koje dočaravaju likove odlične su predstavnice i modne ‘publike’, kako osobno tako i kroz likove koje igraju. Kombinacija je, dakle, dobitna.

Ovakvu logičnu i harmoničnu vezu vodećih hrvatskih glumica i vodećeg imena maloprodaje mode u Hrvatskoj svojim proljetnim modnim kreacijama poduprijet će modni brandovi Pennyblack, Toscablu i Naf Naf.

www.cromoda.com

CroModa.com – najčitaniji domaći modni portal

CroModa.com je od rujna 2008. godine u kontinuitetu najčitaniji modni portal u Hrvatskoj. Vodeće mjesto potvrđeno je i prema rezultatima istraživanja gemiusAudience za veljaču 2009, objavila je Cromoda.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Novom suradnjom nastala je svestrana kolekcija naočala “STING X SUPERGA” koja naglašava kultni Superga stil te energičan i originalan stil ST!NG-a.

Zanimljivosti

Kazalište Moruzgva održalo je u ponedjeljak 10. siječnja na Sceni Vidra press konferenciju o provedbi projekta „Novo normalno“ vrijednog 499.216,26 kuna

Fashion report

Za vrijeme hladnih dana važno je da odjeća i obuća koju nosimo bude udobna i topla, ali ništa manje važan nije ni estetski dio...

Drama Queen

Danas svog najdražeg Ruskog Princa mogu jedino zvati - Štetočina.

Advertisement