Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Održan 1. Susret kozmetičara

Preko 60 kozmetičara želi moderno udruženje koje će pomoći struci.

Prvi susret kozmetičara Hrvatske, na kojem se okupilo preko 60 kozmetičkih stručnjaka iz cijele Hrvatske, protekao je vrlo glasno i uz puno kvalitetne rasprave. Jednodnevni edukativni susret kozmetičara u Zagrebu započeo je predavanjem Ariane Vele o EU fondovima. "Najbitnije je imati ideju, no nikada nećete dobiti 100% financijskih sredstava. Dobit ćete subvenciju u određenom postotku jer EU želi da i vi preuzmete rizik za svoj posao", naglasila je Vela.

Odličan niz predavanja s konkretnim informacijama nastavili su prodajni i marketing stručnjaci Danijel Bićanić i Saša Petar. "Patite li od fenomena hrčka i sav posao neprestano prebacujete na svoja leđa, umjesto na svoje zaposlenike, imate problem i morate hitno mijenjati poslovnu strategiju", rekao je Bićanić, dok je prof. Petar istaknuo: "88% svojih zaposlenika i kupaca gubite zbog lošeg vodstva, a strast je jedan od najvažnijih marketing alata u prodaji. Stvoriti privrženost, izazvati oduševljenje, obožavanje i sljedbeništvo je veliki uspjeh".Jednako odlično predavanje održao je i Bojan Rađenović, koji je otvorio Pandorinu kutiju ukazavši na problematiku stručnosti i kompetencija kozmetičke struke.

Na susretu su prisutni mogli čuti brojne poslovne mogućnosti za kozmetičku struku, nove tehnike u radu i novosti iz svijeta kozmetike, dok je zaključak žustre rasprave u okruglom stolu na temu Kozmetički saloni u grupnoj kupovini – prednosti i nedostaci, jednoglasan: Kozmetičkoj je struci potrebno moderno udruženje!Kanal grupne kupovine svaki kozmetičar treba koristiti pametno i uz dobru kalkulaciju te nikako spustiti cijenu svojem najboljem proizvodu ili usluzi. Važno je napraviti plan i nakon što kupci stignu, prodati im dodatnu uslugu, koja će odgovarati onoj kupljenoj puno povoljnije. Najvažnije od svega, potrebno je okupiti kozmetičku struku na jednom mjestu, u obliku udruge, koja će lobirati prema institucijama i raditi na zakonskom očuvanju minimalnih cijena kozmetičkih usluga.

Prilika za umrežavanjem, povezivanjem, informiranjem i profesionalnom diskusijom čeka vas i na 2. Susretu kozmetičara već u proljeće. Ne propustite je.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kokosovo ulje ima nebrojeno puno korisnih svojstava, a tako je zdravo i dostupno sad već u gotovo svim dućanima

Duh i tijelo

Korijenska čakra je kao temelj za kuću u kojoj živimo.

Dobar posao

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa.

Zanimljivosti

Program Viasat History donosi vam sve tajne religije s najviše sljedbenika na svijetu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.