Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Održan posljednji live 3D koncertni spektakl grupe Pravila igre

Nakon ove turneje, na koju se dečki iz grupe Pravila igre izrazito ponosni, nastavljaju raditi na novim pjesmama i projektima, kao i do sada, u istom žaru.

Nakon Osijeka, Rijeke, Splita i Varaždina, u Zagrebu je održan posljednji live 3D koncertni spektakl grupe Pravila igre. U prepunoj dvorani zagrebačkog CineStara u Branimir centru, publika je imala priliku doživjeti jedan od najkreativnijih  nastupa u intimnoj atmosferi. Na ovaj način su se dečki iz grupe u potpunosti mogli posvetiti svojim obožavateljima kroz stalnu interakciju. Zabave nikako nije nedostajalo, a nisu je propustili ni neki od poznatih lica poput Domenice Žuvele, Mie Dimšić, Dalibora Petka, te mnogih drugih.

Maštovita produkcija i specijalni efekti, oduševljavali su iz pjesme u pjesmu jer se osim dobre glazbe, na platnu cijelo vrijeme mogla pratiti ljubavna priča, potkrijepljena vizualima koji su se izmjenjivali čitavo vrijeme.

Odlična live svirka i pjesme poput, „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“, odlične obrade pjesama grupe Queen, te mnogi drugi, preplavili su dvoranu, a brojne obožavateljice, pjevale su u glas.

“Poseban je osjećaj završiti turneju u svojem rodnom gradu. Još uvijek smo pod dojmom atmosfere i ljubavi koju su nam pružili naši fanovi. Definitivno nešto posebno i nešto što ćemo pamtiti zauvijek. Posljednjih 20-tak dana na turneji smo proveli neke od najljepših trenutaka u našoj karijeri te ovim putem još jednom moramo napomenuti da imamo najbolju publiku na svijetu! Ekipa vole vas vaša Pravila Igre” – dodaju momci iz grupe.

Nakon ove turneje, na koju se dečki iz grupe Pravila igre izrazito ponosni, nastavljaju raditi na novim pjesmama i projektima, kao i do sada, u istom žaru. Ovim nikad viđenim spektaklom, dokazali su da se zamišljeno može ostvariti i da se svojoj publici uvijek može pokloniti nešto novo, svježe i senzacionalno.

Pročitajte još

Zanimljivosti

Blagdanska atmosfera je tu, ali za razliku od prijašnjih godina mnogi nisu sigurni u putovanja ili gdje će provesti Novu godinu.

Zanimljivosti

Program Royal Opera House kojeg ćete gledati u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u CineStar kinima diljem Hrvatske, predstavit će iznimne balete i...

Zanimljivosti

Ljubitelji hororaca gledaju ih u svim prilikama, ali svaki pravi filmofil bar jednom na godinu pogleda dobar horor.

Događanja

Ove jeseni, nakon što se život vratio ubrzanom ritmu, savršen predah i odmor čeka vas u CineStaru uz omiljene tople kokice i najbolje filmove...

Advertisement