Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Odvažni glamur i heroinski chic Hippy Garden žene

Vrlo ženstvenu kolekcija lišena lepršavih materijala

Đurđica Vorkapić dizajnerica Hippy Gardena ovoga puta predstavlja vrlo ženstvenu kolekciju lišenu lepršavih materijala i silueta te se okrenula dobro promišljenom minimalizmu veličajući besprijekornu classy ženstvenost koja je karakteristična za pravu Hippy Garden ženu koja u cijelosti zna i može.

Bez nametnutih uhodanih formi a vrlo poznata po slobodi modnog izričaja koji je dopušten samo majstorima poput Đurđice nije se libila koristiti mustru čiji je vrhunac popularnosti bio već u davnim četrdesetim godinama. Dramatičan pepita uzorak (houndstooth ili pasji zub) nikad nije izgledao modernije, a savršeno je ukomponiran u funkcionalno glamuroznim haljinama i kombinezonima Hippy Gardena.

hippy garden5Odabravši visoko vrijedne materijale poput svile i rezanog tafta u zlatnoj, crnoj ili puderastoj boji vanilije, kolekcija predstavlja čarobnu privlačnost odvažnog glamura i heroinskog chica kasnih sedamdesetih godina.

hippy garden1S velikom sigurnošću možemo reći da dizajnerica Đurđica Vorkapić savršeno dobro promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu te istu prilagođava energičnoj i nesputanoj Hippy Garden ženi.

hippy garden3Promo kampanja snimljena je s modelom Enom Kiralj pod objektivom talentirane Mare Milin. Za šminku je zaslužna Nikolina Gega, a za frizuru Mijo Majhen.

Đurđica Vorkapić će svoju novu kolekciju predstaviti i na ovosezonskom, 23. Schwarzkopf Cro A Porteru, koji će se održati od 9. do 12. travnja, 2014. u prostoru Jadran filma – Studio 2.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Uncategorized

Ova ekskluzivna, limitirana serija proizvoda dostupna je isključivo u Hippy Garden trgovinama i Esplanade Zagreb Hotelu duge tradicije, vrhunskog dizajna, glamura i stila.

Dizajn

Modni brand Hippy Garden odlučio je boriti se i pokazati da se i dalje može raditi, napredovati i ono najvažnije - osvanuti na sceni.

Istaknuto

Ovaj galerijski kompleks odisao je visokom modom urbanog karaktera za što je u potpunosti zaslužan Hippy Garden tim na čelu s dizajnericom i inovatoricom...

Istaknuto

Dizajnerica Đurđica Vorkapić u potpunosti realizira svaku svoju ideju, pa tako i u ovoj uzbudljivoj  Hippy Garden kampanji.

Advertisement