Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Odvojite trenutak samo za sebe

Jedinstvena, raskošna tekstura NIVEA mlijeka za tijelo sadrži učinkovite hidratantne sastojke i njegujuća ulja koji hrane kožu tijekom 24 sata, pružajući joj pritom vrhunsku njegu i vidljivo glađi izgled.

Vjetroviti jesenski dani kožu izlažu novim štetnim učincima. Zbog toplije odjeće koža ne “diše” što vodi do toga da se remeti njezin metabolizam koji ne proizvodi dovoljno hidratantnih tvari ili pak lipida. Suha koža zahtijeva posebnu njegu proizvodima koji osiguravaju optimalnu razinu vlažnosti i
osnažuju njezin prirodni zaštitni sloj.

Jedinstvena, raskošna tekstura NIVEA mlijeka za tijelo sadrži učinkovite hidratantne sastojke i njegujuća ulja koji hrane kožu tijekom 24 sata, pružajući joj pritom vrhunsku njegu i vidljivo glađi izgled.

Odvojite trenutak samo za sebe

Sabine Schulz iz NIVEA Body centra za istraživanje i razvoj, predstavila je rezultate studije kojima je dokazano da se korištenjem NIVEA mlijeka za tijelo u samo 3 dana povećava razina vlažnosti kože, njezina mekoća i prirodni zaštitni sloj. Za još bolje rezultate, važno je voditi brigu i o unutarnjem zdravlju, a na svakodnevnoj je razini dovoljno samo nekoliko minuta kako bi se vratila mentalna energija i organizam doveo u optimalno stanje.

Magistra primijenjene psihologije i međunarodno priznata stručnjakinja za borbu protiv stresa, Paula Davis-Laack, osmislila je program kojim se u 5 koraka smanjuje stres i poboljšava opće stanje organizma.

 1. KORAK: STOP – Usredotočite se na sebe
  Stop (zastanite) – Take a breath (udahnite) – Observe (promatrajte na koji način doživljavate situaciju u kojoj se nalazite i kako reagira vaše tijelo) – Proceed (nastavite)
 2. KORAK: Osmislite osnažujuće rituale koristeći frazu „ako…tada“
  Uvedite pozitivne navike koje ćete automatski obavljati. Primjerice, ako je danas ponedjeljak, idem na fitness. Ako je 15 sati, popit ću šalicu zelenog čaja.
 3. KORAK: Uživajte u pozitivnim emocijama
  Iskoristite stanku na poslu i uživajte razmišljajući o šetnji plažom, toploj kupki ili očaravajućem mirisu vašeg omiljenog proizvoda za njegu tijela.
 4. KORAK: Mislite na sebe
  Provedite neko vrijeme sami i stavite sebe na prvo mjesto popisa stvari koje morate obaviti. Svaki dan odvojite vrijeme kako biste u miru uredili nokte ili odrijemali.
 5. KORAK: Osvijestite važnost dodira
  Dodir odlično djeluje na ublažavanje stresa uslijed otpuštanja oksitocina, hormona koji potiče relaksaciju, povjerenje i suosjećanje. Zagrlite članove obitelji i prijatelje, dodirnite svoju kožu.

S obzirom da je NIVEA svjesna različitosti i posebnosti svake osobe, pa i kože, organizirano je testiranje novog mlijeka za tijelo. Svi zainteresirani mogu se prijaviti od ponedjeljka, 5.10.2015. na www.nivea.hr.

NIVEA_BodyMilk_250ml

Ne propustite

Beauty report

Trendovi u beauty industriji ukazuju na to da se sve više ljudi posvećuje brizi i njezi tijela.

Darivanje

Routeen kolekcija spaja bogatstvo vrijednih biljnih ekstrakata i pouzdanost poznatih aktivnih sastojaka.

Beauty report

Milani Cosmetics, jedan od vodećih brendova u industriji ljepote, predstavlja svoj najnoviji it proizvod sezone - Cheek Kiss Cream Bronzer.

Beauty report

Ikonična 24-satna nadogradiva, ali ipak prozračna mat formula koju poznaješ – od sada je unaprijeđena i izmijenjena s potpuno novim prednostima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.