Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Ogledalo – novi beauty portal

Prošli tjedan lansiran je prvi online magazin o ljepoti i njezi.

Prošli tjedan sa radom je počeo beauty portal Ogledaloonline.hr. Ono što ga razlikuje od drugih portala namijenjenih ženama jest magazin Ogledalo, online dvomjesečnik.

Ogledalo je prvi hrvatski online beauty magazin koji obuhvaća sve teme vezane za ljepotu i njegu. Osim noviteta iz kozmetičke industrije, donosi i zanimljive priče o brendovima te kozmetičke savjete. Otkad je lansiran prošli tjedan, Ogledalo je downloadano i pročitano više od 10.000 puta, a sam portal je već prepoznat u krugovima koji prate novosti iz kozmetičke industrije.Prvi broj Ogledala donosi priču o hrvatskim beauty blogericama, priča o Makeup Alley na hrvatski način, Neseser.hr te mnoštvo savjeta, prijedloga i preporuka za ovu sezonu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Beauty report

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Darivanje

Kombinacija sunca, mora, soli, vjetra i klora, kojima je kosa intenzivno izložena preko ljeta, utječu na blijeđenje boje kose te “izvlače” vlagu iz nje...

Savjeti i preporuke

Brusnica je zdrava niskokalorična hrana, bogata vlaknima, vitaminima i mineralima, među kojima dominiraju vitamini C, A, E, minerali kalcij, kalij, magnezij i željezo. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.