Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Ogolite svog muškarca

Žene odabiru muškarce koji ne bockaju!

Ženska je večer. S nekoliko najboljih prijateljica zaputili ste se u osvajanje ljetne noći. Sve ste dobro raspoložene, smijeh se prolama užarenim ulicama.  Obukle ste šarene ljetne haljinice, otvorene na svim strateškim mjestima, dovoljno da pokažu vašu osunčanu put i prekriju eventualne nedostatke. Sve se osjećate seksi i zavodljivo. Ulazite u mondeni kafić, gužva je, ali kao da se prostor otvara pred vama jer jednostavno zračite. Probijate se do šanka kako biste naručile omiljena pića, i onako, baš ženski, pogledima prelazite preko prostorije. Na drugoj strani šanka grupica isto tako dobro raspoloženih muškaraca…

Bradonja, mušketir ili dječačić

Započinjete raspravu, muškarac s bradom ili bez nje. Naravno, o ukusima se ne raspravlja, ali sve ima svoje za i protiv. Privlače li vas više bradonje koji njeguju "Grizzly Adams look" ili ste pak skloniji pomalo nonšalantnim, trodnevnim bradicama, tako popularnim u muškim krugovima? Ili ste pak jedna od onih koje cijene uredno obrijano lice svog voljenog? Znači li obrijana brada da je uredan, čist i mirišljav i je li onaj s dugom bradom pomalo upitnih higijenskih navika? Hoćete li prije prihvatiti poziv na plesni podij od mušketira ili "Grizzlyja"? Kakav god naš ukus bio, i muškarci sve više brinu o svom izgledu i higijeni.

Higijena je naime postala važan dio muških osvajačkih pohoda na posao i žene. U Gilletteovu istraživanju sudjelovalo je 18.000 ispitanika, od toga pola žene. Pokazalo se kako 70 posto žena obrijanog muškarca povezuje sa seksi izgledom i uspjehom. One s trodnevnom bradom u kategoriji uspjeha i privlačnosti vidi 12-13 posto žena. Glatko obrijano lice privlačnije je dakle suprotnom spolu od ostalih faktora poput moderne odjeće, frizure ili dobre tjelesne građe.

Takvi mirisni i uredni rezultati povezuju se s globalizacijom i sve većim brojem „suparnika“ koje ona donosi. Muškarci su prisiljeni uložiti u svoj izgled, time i samopouzdanje te na taj način konkurirati na tržištu.

Stavljali maskaru i vladali svijetom

Dobar izgled također privlači samopouzdanje pa će njegovan muškarac na svakom razgovoru na posao ili spoju zračiti sigurnošću, muževnošću i sposobnošću. Žene, kako to biva, bit će fascinirane njegovim muževnim stavom, finim izgledom te mu je posao ili sljedeći spoj zagarantiran.

Zanimljivo je kako su muškarci u starom Rimu bojili trepavice ugljenom, a kredom su svijetlili ten. To nije umanjilo njihovu muževnost, dapače vladali su svijetom. Zapravo do 50-ih godina 19. stoljeća našminkani muškarac bio je sasvim normalna pojava. Ipak, da ne idemo toliko daleko – mislimo kako je ženama dovoljno da su njihovi odabranici mirisni i manje dlakavi, za početak barem.

Kako 90 posto anketiranih žena smatra da se moderan i uspješan muškarac mora svakodnevno brinuti o svom izgledu, Gillete je za više od 600 milijuna muškaraca koji mu povjeravaju njegu svog lica, a žele biti uspješni, lijepo izgledati i mirisati, pripremio superioran spektar proizvoda za zaštitu kože prije, za vrijeme i nakon brijanja. Gilletteova serija s trostrukom zaštitnom formulom Pre shave Facial Wash, šest varijanti Gilletteovih gelova za brijanje te After shave Moisturiser, Balm ili Gel muškarca će ispuniti ugodom, osvježenjem i samopouzdanjem – koje je ionako ključ uspjeha.

Zato, dragi muškarci, ipak se ostavite maskare, ali britvicu u ruke i osvojite ženu bez bockanja!

Pogledajte i video iz Gilletteove kampanje. Ovo su tri uspješna, zgodna i uredno obrijana muškarca.
SHE.hr POKLANJA – REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Ako ćemo vjerovati istraživanjima, većina žena ipak voli uredno obrijane "snažnije" polovice i stoga vam darujemo GILLETTEOV poklon paket kako biste OGOLILI SVOG MUŠKARCA!

GILLETTEOV poklon-paket:
Gillette Fusion Phenom britvica
Gillette gel za brijanje za osjetljivu kožu
Gillette hidratantnu kremu s aloe verom za poslije brijanja
Gillettte Anti-Perspirant Cream deodorant – Arctic Ice


Zanima nas Vaše mišljenje – muškarac s bradom ili obrijan, i zašto?
Komentirajte i raspravljajte, budite kreativne, jer kreativnost nagrađujemo, a nudimo Vam mogućnost da OGOLITE SVOG MUŠKARCA!
Vaše komentare očekujemo do 1. rujna, a 2. rujna objaviti ćemo sretnog dobitnika.

Sretno,
Vaš She.hr


Dragi naši,

zahvaljujemo vam na velikom broju komentara i na vašoj kreativnosti. Istina je da se igra zove OGOLITE SVOG MUŠKARCA, ali nismo mogli odoljeti jednom komentaru. Ja_sam_muz nas je oborio s nogu svojim jednostavnim,a ipak tako krasnim objašnjenjem. Mi volimo, što ti voliš, kad ona voli…stoga ovaj bogati poklon paket poklanjamo "romantičnoj" dušici pod lozinkom ja_sam_muz!
Čestitamo dobitniku. Informacije o preuzimanju poklona dobiti će na mail koji je prijavio pri registraciji.

Vaš She.hr
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Trendovi

Održivost i zaštita okoliša za NIVEA MEN više je od slogana te se aktivno zalaže za uporabu bočica od recikliranog aluminija.

Trendovi

Predstavljamo novu maskaru False Lash Effect XXL, inspiriranu salonskim ekstenzijama trepavica, a koju je svladao Max Factor – maskaru koja daje dramatičan rezultat koji...

Savjeti i preporuke

Nakon svake depilacije isto – pojave vam se crvene točkice po dijelu tijela koji ste depilirale.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.