Oliver Dragojević: Na dan koncerta što manje jedem!

Legenda hrvatske glazbene scene Oliver Dragojević na najljepši je mogući način poželio dobro jutro Zagrebu. Uoči večerašnjeg prvog od tri rasprodana koncerta u Lisinskom na najslušanijem zagrebačkom radiju Anteni Zagreb otpjevao je pjesme s novog albuma.

Slušatelji Jutarnjeg show-a Barbare Kolar i Saše Bunete doznali su da je glazbena legenda spremna za zagrebačke koncerte, kako se danas probudio u 4 sata ujutro te da Zagrebu priprema vrhunski glazbeni doživljaj.

‘Spreman sam za Lisinski koji je vrhunska koncertna dvorana i vrlo lijep ambijent, a tri rasprodana koncerta fantastičan su uspjeh. Prostor je intiman, publika čuje svaki glas i zaista uživa u izvedbama. Prije koncerata se ne upjevavam, a što se tiče prehrane na dan koncerta najbolje je što manje jesti!’, izjavio je Oliver Dragojević.

dragojevic 2Glazbenik je otkrio da mu je neostvarena želja duet s Ray Charlesom, a da bi od mladih glazbenika rado snimio duet s Brunom Marsom. Što se nogometa tiče najviše vjeruje u rezultat. Na Islandu je hladno tako da će naši nogometaši pobijediti ako zaista jako žele dobar rezultat, a Oliver misli da će se rasplet odigrati u Hrvatskoj.

Uživo u programu Antene Zagreb Oliver je otpjevao pjesme Do Kraja Vrimena i Konfidenca s istoimenog novog albuma.