Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Oliverove glazbene iskre

U Lisinskom veliki koncert Olivera Dragojevića.

”Momenti” je naziv koncerta, na kojem će Oliver, nakon punih 12 godina, ponovno zapjevati u zagrebačkoj KD Vatroslava Lisinskog.

– Koncert se tako zove jer ću se koncentrirati na neke glazbene momente, neke pjesme koje su u meni probudile iskru tijekom svih ovih godina, kaže Oliver za She.hr.

Uvijek dragi nastupi u Lisinskom

Dragojević je tijekom duge glazbene karijere pjevao u većini domaćih koncertnih prostora, a Lisinski mu je uvijek bio jedan od najdražih. Iako Dalmatinac, koji nosi dah juga u svakom otpjevanom stihu, uvijek je nailazio na više nego topao prijem zagrebačke publike.

Kao neko malo zatvaranje koncertnog kruga, Oliver će nakon Carnegie Halla i pariške Olimpije u kojima je cijeli život želio nastupiti, i pred zagrebačkom publikom na svoj način pjevati o važnim trenucima.

– Pjesme će imati drugačije aranžmane od onih na koje smo navikli. Želim svaku pjesmu prezentirati kroz neko moje viđenje, objašnjava Oliver.

Kao zvijezde večeri, uz Olivera, nastupit će Alan Bjelinski, Ante Gelo i mnogi drugi.

– Alan ovaj put neće biti dirigent već će svirati na klavijaturama. Glazbeni gost bit će i Matija Dedić, a na pozornici će mi se pridružiti mješoviti zbor, kvintet, puhači i mnogi drugi zaduženi za stvaranje novih glazbenih momenata.Intimna i topla koncertna atomosfera

Bez obzira na veličinu projekta koji će zasigurno rezultirati jednim od pamtljivijih glazbenih događaja godine, plan je da atmosfera u dvorani bude intimna i topla te da Oliver na svoj način, uz pomoć prijatelja, dotakne još jednom srca i probudi uspomene svake prisutne osobe u dvorani.

– Koncert će biti pun drukčijih boja zvuka od onog na što smo navikli i jako mu se veselim, zaključio je stari morski vuk dalmatinske pjesme Oliver Dragojević.

Zbog brzo rasprodanih karata za prvi termin koncerta 16.ožujka, organizirana je repriza već sljedeći dan. Ako već niste, požurite po svoju ulaznicu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Zanimljivosti

Unuka legendarnog dubrovačkog glazbenika Đele Jusića, Ema Jusić već se predstavila publici potpisujući vlastite pjesme ‘Dovoljna’ i ‘Drugačije je uvijek bolje’, a u novom...

Zanimljivosti

Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića.

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.