Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Ombre – hit u svijetu ljepote

Trend koji je zaludio modni svijet nosi se na odjeći, kosi i noktima.

Ombre je trend koji je istovremeno zahvatio svijet mode, ljepote i frizerstva. Slavne i poznate pjevačice i glumice poludjele su za njim, a nose ga na kosi, noktima i odjeći. Termin ombré dolazi od francuske riječi sjena, a označava boju koja postepeno gradira od svijetle prema tamnoj nijansi ili obrnuto. Gradacija ne mora uvijek biti u postepenom tonu, a u posljednje vrijeme kontrast je sve izraženiji.

Ombre efekt oduševljava 'umjetne' plavuše, jer kosa kod korijena smije biti tamnija, dok su vrhovi potpuno posvijetljeni.Ovakav efekt nosi se i na ludim bojama kose, kao što pokazuje osebujan stil pjevačice Jessie J.Popularan trend koji na kosi nose zvijezde poput Jessie J., Fergie, Sarah Jessice Parker, Jessice Biel, Rachel Bilson, Drew Barrymore, Hilary Duff te mnogih drugih, proširio se i na nokte i odjeću.
Ombre efekt u modi prisutan je u svim odjevnim kombinacijama i bojama, od minimalističkog stila i laganog prijelaza sa svjetlijih tonova prema tamnijima, sve do cijele palete duginih boja.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Organsko ulje konoplje bogato je esencijalnim masnim kiselinama (EFA) i omega-3, 6 i 9 masnim kiselinama koje su ključne za zdrav rast kose.

Beauty report

Slavi se 30 godina Keune brenda u Hrvatskoj i makeover Hair Point Zagreb prodavaonice.

Darivanje

Kinin i organski runolist kosi vraćaju snagu i vitalnost te pomažu potaknuti rast kose.

Savjeti i preporuke

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique je upravo takvo mjesto, u njega se vrlo lako zaljubiti.

Advertisement