Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Ombre kao detalj u domu

Osvježite dom asesoarima u bohemskom stilu.

Trend zvan ombre zavladao je modnim svijetom, a trendseterice ga nose na odjeći, kosi i noktima. Tehnika bojenja materijala pri čemu boja postepeno prelazi od tamne prema svjetlijoj nijansi i obrnuto, stigla je i do asesoara za uređenje doma.

Materijali u ombre stilu donose dašak prirode, primjerice nijanse u narančastoj i crvenoj boji podsjećaju na zalazak sunca, ružičaste na latice cvijeća, a zelena i plava na more.
Nježne boje i lagani prijelazi boja osvježavaju dnevnu ili spavaću sobu, a stolnjak koji možete i sami napraviti dovoljan je detalj na vašem stolu.
Drveni pribor za jelo i drveni namještaj također mogu biti obojeni ombre tehnikom, a čar ovog pomalo bohemskog stila je u suptilnosti i da se ne pretjeruje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Moj dom

Obitelj, ljubav, blagdanski stol – upravo to bili su light motivi za nastanak Svicha – svijeća koje mirišu na kolačiće i čine da se...

Dizajn

Dječja soba je njihovo malo carstvo, kutak u koji će se zatvoriti kada se igraju ili kada se naljute na vas, kada crtaju ili...

Gastronomija

Jedan gutljaj iz plastične čaše – i znate da pijete više od čaja. Iako čaša izgleda stabilno, ona to nije.

Moj dom

Motion Candles je novi hrvatski brend svijeća koji se tržištu predstavio prošle godine, a svoje kupce ne prestaje oduševljavati inovativnim mirisima.

Advertisement