Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Ombre kao detalj u domu

Osvježite dom asesoarima u bohemskom stilu.

Trend zvan ombre zavladao je modnim svijetom, a trendseterice ga nose na odjeći, kosi i noktima. Tehnika bojenja materijala pri čemu boja postepeno prelazi od tamne prema svjetlijoj nijansi i obrnuto, stigla je i do asesoara za uređenje doma.

Materijali u ombre stilu donose dašak prirode, primjerice nijanse u narančastoj i crvenoj boji podsjećaju na zalazak sunca, ružičaste na latice cvijeća, a zelena i plava na more.
Nježne boje i lagani prijelazi boja osvježavaju dnevnu ili spavaću sobu, a stolnjak koji možete i sami napraviti dovoljan je detalj na vašem stolu.
Drveni pribor za jelo i drveni namještaj također mogu biti obojeni ombre tehnikom, a čar ovog pomalo bohemskog stila je u suptilnosti i da se ne pretjeruje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Vrijeme je za novu IKEA kuhinju ili tek useljavate u stan pa trebate osmisliti i izabrati svoju prvu kuhinju?

Moj dom

Svakodnevna rutina čišćenja može biti jednostavna, učinkovita i sigurna

Moj dom

U ovom ćemo članku istražiti različite strategije i tehnike koje možete primijeniti kako biste svoj dom učinili modernijim.

Moj dom

Kuhinjski moljci su kućne štetočine koje liježu jaja u suhim prehrambenim proizvodima. Oni uglavnom dolaze u vaš dom iz zaraženih skladišta sa žitaricama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.