Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Image by <a href="https://pixabay.com/users/DanaTentis-2743349/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2024113">DanaTentis</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2024113">Pixabay</a>

Život u dvoje

On se neće promijeniti!

Razbijte svoje balončiće od sapunice.

Većina žena imaju snagu i volju promijeniti muškarca te od njega napraviti što jasniju verziju savršenstva. Ipak, dok vi njemu tepate kako bi se trebao ponašati te mu uskraćujete masnu hranu u želji da se njegove pločice sve bolje vide, on i dalje radi po svom te ga nikad nećete promijeniti, piše intimatemedicine.com. On je zgodan, pametan, naočit, sposoban, gotovo idealan. Trebalo bi samo malo, malo, sasvim malo doraditi i on će postati savršen muž, otac ili samo ljubavnik jer vi ste sigurne žene, pune samopouzdanja. Emocije, koliko god nam drage bile, ponekad znaju biti trn u oku. To doslovno znači kako smo ponekad toliko zaslijepljene da nismo u nikakvom doticaju sa stvarnošću. Tom su uvelike pridonijele i najezde romantičnih komedija na naš sugestijama sklon mozak. Od vizije njega na konju pa do one s usisavačem ili tratinčicama ispod vašeg prozora na poslu, sve su nerealne te ih treba zaboraviti. Bar do trenutka kad se neki dobar ljubić ne počne prikazivati na televiziji.

Dajte stvarima pravo ime

Iako su čuda moguća, pokušajte ne graditi vezu na samozavaravanju. Možda se tu radi i o vezi na daljinu gdje je puno lakše imati kriva očekivanja jer osobu ne vidite toliko često. Bez obzira na to što mislite da je upravo to čovjek vaših snova, stvarnost je puno realnija te ako ne upoznate svog princa i na blizinu, veza se teško može ostvariti. Ljudi u potrazi za ljubavlju često daju krive etikete osobama i odnosima. Zbog želje da se bude voljen pristaje se na razne kompromise, a sve se opravdava savršenom ljubavlju. Najbitnije je stvarima dati pravo ime. To znači ako ste svjesni da on možda i nije savršen te kako se nikad neće promijeniti, prihvatite njegove mane i pomirite se s tim. Kad krenete od toga, sve njegove nesavršenosti se neće činiti tako strašne. Razbijte svoje balončiće od sapunice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Seks

Toliko popularna definicija kinky seksa sugerira da on uključuje bizarne i neobične radnje, no to nije nužno tako.

Život u dvoje

Veza vam je krenula u krivom smjeru? Završila na posve pogrešan način? Vrijeme je da naučite gdje točno griješite i kako to popraviti!

Duh i tijelo

Bezbroj je varijacija na temu, ali poanta je da se stvari stalno mijenjaju.

Život u dvoje

Bilo da su dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, male laži su svakodnevne u ljubavnim vezama ili situacijama koje njima prethode.

Advertisement