Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Open space parfumerija Limoni

Lanac parfumerija posjeduje privatnu marku B Make-Up i Basic Beauty.

Limoni, vodeći talijanski lanac parfumerija, ovog ljeta otvorio je open space parfumeriju u Ilici 14 u Zagrebu. Posebnost ove 22. parfumerije u Hrvatskoj, a 6. u Zagrebu, temelji se na modernom arhitektonskom konceptu otvorenog prostora.

"U odnosu na klasične parfumerije open space prostor djeluje cjelovitije i prozračnije, a kao takav ugodniji je za boravak. Novootvorena parfumerija prostire se na 140 kvadratnih metara, a osmišljena je u skladu sa suvremenim arhitektonskim rješenjima, u potpunosti je otvorena, a kako bi se naši kupci osjećali ugodnije i kretali slobodnije", istaknula je Josipa Dugandžić, voditeljica marketinga.Nova Limonijeva parfumerija nudi prestižnu kozmetiku i mirise vrhunskih svjetskih kozmetičkih kuća te savjete za ljepotu u okviru posjeta poznatih vizažista koje Limoni već tradicionalno organizira.

Limoni parfumerije prisutne su na hrvatskom tržištu od 2002. godine, u koraku su s izlaskom svih noviteta u svijetu kozmetike – mirisa, make upa, njege. Ovaj vodeći talijanski lanac parfumerija posjeduje privatnu marku B Make-Up i Basic Beauty.B Make-Up linija proizvodi se u Europskoj uniji, u skladu s najvišim standardima, a kupcima je cjenovno vrlo pristupačna. Linija je dostupna na 10 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a u Zagrebu u parfumeriji u West Gateu te prodavaonici u Ilici 14.Kupci posebne povoljnosti i poklon bonove mogu ostvarivati i Karticom povoljnosti za koju je dovoljno popuniti pristupnicu na nekom od Limonijevih prodajnih mjesta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Kako bi se riješili neugodnih mirisa ili ih barem ublažili pokušajte s nekoliko jednostavnih trikova koji doista djeluju.

Beauty report

Mekano, čisto, autentično i naprosto „hyggelig“ – tako miriše s.Oliver SO PURE.

Beauty report

Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Drama Queen

Uzevši u obzir trenutnu situaciju i činjenicu da nisam inspirirana ama baš ničim, u želji da dođem do kakve ideje, danima sam surfala Instagram...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.