Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Opušteno proljeće uz Esprit

Neobavezan, casual stil, nepogrešivo je uobličila Gisele Bundchen.

Opušten stil i ugodna odjeća bile su glavne smjernice posljednje kolekcije iz Esprita. Neobavezan, casual stil, nepogrešivo je uobličila Gisele Bundchen. Brazilka izgleda prekrasno kao i uvijek i odlično se nadopunjava u kolekciju koja na prvi pogled mami komadima koje bi vjerujemo rado svaka žena posjedovala. 

Nenapadne boje i akromatski tonovi, klasici po pitanju odjevnih predmeta, uklopljeni su u jednostavne i nenametljive krojeve. Krpice su idealne za stvaranje opuštenog i bezbrižnog looka primjenjivog na svaki dan. Boja ciklame odlično se nadopunjava s bojom limete i balerinkama u boji kože. Hlače mrkva kroja i majica na V izrez su praktičan izbor za dnevni look. Bez nepotrebnih detalja i kroz jednostavne krojeve se vrlo lako može izraziti opušten stav. Traper je teško zaobići, ali ni nema potrebe kad je esencijalni dio svake dobre dnevne kombinacije. Mantil idealan za prijelazno razdoblje dvaju godišnjih doba gubi na strogoći kad je uklopljen u funky odjevne kombinacije. Bijelo kao nepogrešiv klasik korišteno je u nesputanoj kombinaciji gdje do izražaja dolazi majica s printom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Zanimljivosti

Provjerite imate li sve, ne zaboravite nešto važno, a sve što nedostaje kupite na vrijeme na jednom mjestu

Zanimljivosti

Ulaskom u sezonu raznih svečanosti velika je mogućnost da vas trenutno zovu svugdje i da ćete u nadolazećim tjednima i mjesecima biti gost na...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.