Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Organiziraj svoje financije

Seminar koji vas uči raspolagati novcem.

Financijska kriza potresa svjetske centre moći već duže od godinu dana. Sa svih smo strana bombardirani informacijama o neodgovornim bankama, ali i državama koje troše više no što imaju. Što je s nama? Trošimo li prema svojim mogućnostima ili se držimo onog ležernog: "Danas ću se razveseliti, a kad dođe račun, nešto ću već smisliti!". Uspijevamo li uvijek nešto smisliti?

Nova kartica kojom ćemo platiti trošak postojeće, naš problem neće umanjiti, a još će ga manje riješiti. Spasiti nas neće niti posuđen novac, ako uopće i imamo od koga posuditi.

Financijski problemi izvor su mnogobrojnih frustracija, napetosti i poremećenih međuljudskih odnosa, a nerijetko dovode i do ugrožavanja ili gubitka teško stečene imovine. Što poduzeti, kako se okrenuti, gdje i od koga zatražiti pomoć? Ako ne očekujete da preko noći postanete bogati nasljednik ili dobitnik gigantske loto premije (a svojim biste novcem trebali znati upravljati i tada), pravi je trenutak da naučite kako preuzeti kontrolu nad svojim financijama, a time i svojim životom!

Na seminaru „Organiziraj svoje financije“ u organizaciji Poslovnog učilišta Filaks, moći ćete razmijeniti iskustva s ljudima koji imaju iste ili slične probleme. Naučit ćete kako da, korak po korak, organizirate svoje financije, a zatim ih nastavite i uspješno voditi.

Ciljevi seminara:

– omogućiti polazniku da jasno vidi kako u svom problemu nije usamljen
– progovoriti o financijama na jednostavan i običnom čovjeku koristan način
– pokazati kako korak po korak izaći iz nezadovoljavajuće situacije

Sadržaj seminara (trajanje od 14 do 18h):
– navesti najčešće razloge za kaos u osobnim financijama
– analizirati kako i koliko trošimo
– "ne zarađujem dovoljno" samo je izgovor
– pokazati kako planirati mjesečni budžet
– detektirati moguće uštede
– odrediti financijske ciljeve
– uklopiti ciljeve u budžet i nagraditi se
– dati smjernice za daljnje upravljanje financijama nakon seminara

INFO BOX – Seminar „Organiziraj svoje financije“

Datum održavanja: 19. studenog 2009.
Vrijeme održavanja: 14-18h
Mjesto: Poslovno učilište Filaks, Domjanićeva 19, 10000 Zagreb
Organizator: Filaks d.o.o.
Kontakt: [email protected], www.filaks.hr, tel/fax: 01 2430 850
Predavačice: Đurđica Marković i mr.sc. Nataša Trojak
Moderator: mr.sc. Elvira Mlivić Budeš


REGISTRIRAJ SE I OSVOJI NAGRADU

She.hr u suradnji s Poslovnim učilištem Filaks jednom će čitatelju pokloniti kotizaciju za seminar koji će pokazati kako se othrvati financijskim nedaćama koje prijete malom čovjeku.

No, umjesto da vi nama šaljete odgovore na nagradno pitanje, ovaj puta mi vas pozivamo da nam pošaljete pitanje vezano uz probleme s kojima se susrećete pri raspolaganju novcem.

Najsretniji čitatelj dvostruki je dobitnik.
Pored ulaznice za seminar, ista osoba dobiva i konkretni odgovor na svoje pitanje, i to na samom seminaru, od strane stručnih predavača Poslovnog učilišta Filaks.

Svoja pitanja šaljite nam mail na [email protected] s naslovom poruke FINANCIJE, a u sadržaju maila obavezno navedite ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i naravno – vaše pitanje.
Nagradna igra traje do 13. studenog, kada ćemo objaviti dobitnika.

Sretno!
Vaš She.hrDragi naši,
kotizaciju za seminar koji će pokazati kako se othrvati financijskim nedaćama koje prijete malom čovjeku, She.hr i Poslovno učilište FILAKS, poklanjaju MARTINI PROS.

Čestitamo,

Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Dobar posao

Koliko puta vam se dogodilo da ste govorili nešto važno klijentu, zaposleniku, poslovnim partnerima, kolegama uvjereni da su vas razumjeli, a na kraju se...

Financije

Donosimo šest važnih Feng shui savjeta koji će vam osigurati veći priliv novca u vaš dom.

Dobar posao

Novac nije najvažnija stvar u životu, reći će oni koji ga imaju. Kako bi i vama postao nevažna stavka, donosimo vam nekoliko vještina kojima...

Suncokreti na oblacima

Jedna od postavki s kojima sam odrasla i s kojima mi je još od ranog djetinjstva „ispran mozak“ je to da novac kvari ljude,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.