Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Organizirajte vjenčanje na plaži

Recite DA na toplom pijesku.

Organizacija vjenčanja sama po sebi zahtjeva puno planiranja i dogovora. No ako se radi o vjenčanju na plaži ili na nekom sličnom egzotičnom mjestu ima nekoliko stvari na koje morate pripaziti. Kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja, planirajte vaše vjenčanje unaprijed i uzmite u obzir specifičnosti koje zahtjeva mjesto na kojem kažete veliko DA. Ako ste definitivno odlučili izbjeći konvencionalna vjenčanja i odletjeti na neki tropski otok s vašom voljenom osobom, vjenčanje na plaži će vam ostati u nezaboravnoj uspomeni.

1. Plan B
Vjenčanje na otvorenom najviše ovisi o vremenu. Iako će najvjerojatnije biti sunčano, svakako osigurajte i alternativno mjesto u slučaju kiše ili lošeg vremena. Hoće li to biti neki veliki šator ili prostor unutar resorta, dogovorite s organizatorom vjenčanja na vrijeme.

2. Rasvjeta
Iako je očito da vam na plaži neće trebati nikakva rasvjeta, ako planirate vjenčanje u večernjim satima unaprijed se pobrinite za nekakav izvor električne energije kojeg ćete dopremiti na izabranu lokaciju. Druga opcija su svijeće i baklje, koje će dati romantičnu atmosferu.

3. Hrana
Iako je sam čin vjenčanja atraktivan mnogim ljudima, priznajmo, svi se veselimo hrani koja nas očekuje na tom svečanom činu. Budući da se vaše vjenčanje održava na plaži, pristup hrani može biti manje konvencionalan i više zabavan. Svakako poslužite egzotična jela tamošnje kuhinje koja ukomponirajte s roštiljom na otvorenom, koji će biti zanimljiv i zabavan način da animirate goste na vjenčanju.

4. Dekoracije
Lokacija uz samo more, kombinacija plavog neba i bijelog pijeska dopušta vam razigran pristup dekoriranju svojeg vjenčanja. Bijeli til i mašne u kombinaciji s vatrenim bojama cvijeća napravit će da vaše vjenčanje bude nezaboravna igra bojama. Budite opušteni, uživajte na taj dan i nakon svega okupajte se u ugodno toplom moru ili oceanu.Na egzotičnom otoku Mauricijusu možete organizirati svoje vjenčanje preko Generalturista. Cijena putovanja za mladence po osobi iznosi 12.690 Kn, za 9 dana/7 noći plus troškovi vjenčanja koje dogovarate na licu mjesta s lokalnim matičarom.Savjetuje: Miss décor

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Drama Queen

Nagledala sam se svakakvih veza, naslušala sam se svakakvih priča, promatrala lijepe, ružne i najljepše trenutke i jednostavno naučila da uvijek, na kraju priče,...

Život u dvoje

Bruka i brak više ne idu u istu rečenicu. Nije sramota razvesti se, veća je sramota živjeti u lošem braku

Trendovi

Black Friday izvrsna je prilika za kupiti i luksuzne beauty proizvode te odjevne komade kao i modne dodatke.

Moj dom

Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svijetli prostori i prirodni elementi karakteristike su Japandi stila.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.