Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Orgazam nakon 10 sekundi

Da li je moguće?

Brzo dostizanje vrhunca muškarcima predstavlja veliki kompleks, a ženama nedosanjani san – no, za žene ima rješenja.

Jedna Amerikanka se dosjetila seksualnog pomagala kojeg je naprosto dovoljno priključiti na vakuumski usisavač i do orgazma će vas dovesti za samo 10 sekundi. Uređaj se zove Vibracijski vrtlog (Vortex Vibrations), a djeluje na principu kruženja zraka koji kroz vrlo kratko vrijeme stvara nježne vibracije.

Očajna 50-godišnja gospođa, koja spolne odnose nije imala još od razvoda (čak 15 godina), sjetila se izuma sasvim slučajno prilikom usisavanja tepiha. Dok je usisavala, ugledala je gumicu koja se uhvatila u ušće usisavača i pri tome se nježno kretala u vrtlogu zraka. Prilikom odmicanja gumice iz usisavača laganu je stimulaciju osjetila i na vlastitim prstima. Odmah joj se rodila ideja da stvar može koristiti i za postizanje orgazma.

Spravicom do višestrukih orgazama


"Nakon dugog razmišljanja razvila sam prototip i iskušala ga na sebi. Postigla sam orgazam za 10 sekundi i tada sam postala svjesna da sam otkrila nešto što može pružati užitak i brojnim drugim ženama", rekla je domišljata inovatorica.

Ona tvrdi da s pomagalom možete postići i višestruke orgazme koji traju i po minutu vremena. No, iznenađujuće je da pri tome uopće ne dotičete genitalije. Pomagalo se može nabaviti preko interneta, a možete si ga priuštiti za 35 funti, odnosno 44,5 eura ili točnije 320 kn.

U biti, proizvod se sastoji od dvije spravice – Vortex Vibration Introducera i Vortex Vibration Seducera. Prvi proizvodi snažnije usisavanje, ali manje vibracija dok je kod drugog stvar obrnuta. Spravice se napravljene od klinički testiranih materijala koji su sigurni za intimnu uporabu.

Brojne korisnice proizvoda svjedoče o tome kako im se seksualni život radikalno promijenio te da Introducera i Seducera koriste i prilkom spolnih odnosa s partnerima.

Pogledajte kako funkcionira:www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Seks

Ako pokušavate uljepšati stvari među plahtama, možete isprobati ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.