Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Orgazam u ritmu muzike

OhmiBod – vibrator navođen glazbom s iPoda

Zastario je stih "Pjesma svira i u dušu dira" jer sada pjesma dira nešto drugo. Novo čudo tehnologije je vibrator kojeg navodi glazba – Freestyle OhMiBod vibrator. Riječ je o vibratoru koji spojen s vašim iPodom ili bilo kojim drugim mp3 playerom proizvodi vibracije koje simulriraju ritam i intenzitet glazbe koja se trenutno "vrti" na vašoj playlisti.

OhMiBod vibrator je ultimativni dodatak za vaš mp3. Odaberete omiljenu glazbu, uključite mp3 u vibrator koji vibrira u ritmu pjesme koju ste stavili i uživate. Ako vam više paše lagani i spori orgazam, tada je savršena neka 'Dust in the Wind' laganica koje će vas dovesti do dugog i maznog orgazma. Techno ili žešći rock su taman kad nemate vremena nego za jedan brzi orgazam prije izlaska.

Freestyle OhMiBod vibrator je savršen za ljude koji skoro dožive orgazam od samog slušanja glazbe, jer ovo je za njih duplo zadovoljstvo. Cure koje imaju omiljenog pjevača će uz njegov glas i super muzički vibrator definitivno doživjeti ugodne trenutke.

U svakom slučaju uz ovaj vibrator ćete shvatiti kakvu glazbu voli vaše tijelo, a ne samo glava.


Kompatibilan je sa svim iPodima, iPhonima, mp3 playerima, ima jak i tihi motor te može zadovoljavati pet sati u komadu (koji mužjak se tim može pohvaliti?). Napravljen je od prirodnih materijala koji su ugodni za tijelo i ima garanciju od godinu dana.

Cijena mu je oko 700 kuna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Seks

Ako vam je dosta klasičnih poza u krevetu i želite vratiti strast u svoju spavaću sobu, vrijeme je za odbacivanje uštogljenog načina razmišljanja o...

Život u dvoje

Dajete li maksimum u odnosu s partnerom?

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.