Orhidelia je najbolji lijek

Wellness centar Orhidelia je najbolji lijek – opuštanje nakon napornog tjedna ili mjeseca‘.

Tim riječima zadovoljni gosti najčešće opisuju Orhideliu, najprestižniji dio Termi Olimia, koje 07. svibnja 2014. slave svojih prvih 5 godina.

Prigodom otvorenja 2009. godine Orhidelia je uvrštena u uži izbor od 11 finalista World Architecture Festivala. Po izboru posjetitelja i stručnog žirija proglašena je najboljim wellnessom u Sloveniji, i to uzastopno za sezone 2010., 2011., 2012. i 2013. u kategoriji Turizam – veliki.  Rezultati ovogodišnjeg izbora se očekuju uskoro, a u Termama Olimia su uvjereni da će i ove godine biti bogatiji za još jedan naslov najboljeg wellnessa.

terme

5. godišnjica Wellnessa Orhidelia: promocije, iznenađenja, razna događanja….

U slavljeničkom mjesecu svibnju, naročito u tjednu od 5. do 8. svibnja 2014., Terme Olimia su za sve posjetitelje pripremili mnogobrojna iznenađenja i nagrade, kao i eksluzivne programe. Posebne pogodnosti pripremljene su za vjerne članove kluba Wellcard Terme Olimia*.

ENOTA ARHITEKTI ORHIDELIA PODCETRTEK 2009

Članovima Wellcard kluba omogućen je boravak u Termama Olimia po posebnim cijenama, a svim posjetiteljima daruju 10% popusta na cjelodnevnu ulaznicu za svaku godinu Wellnessa Orhidelia, kao i slatki užitak uz razne deserte i uživanje u novom sauna programu.

Ekskluzivni programi, kojima je cilj dočarati prave blagodati boravka u Termama Olimia, održavat će se tijekom cijelog mjeseca:

subota 10.05.2014 – Dan zvuka: u potpunom miru uz zvukove Himalajskih posuda posjetitelji će doživjeti pravi svijet relaksacije.

subota 17.05.2014 – Čokoladni dan: slatka iskušenja kojima će se rijetko tko moći oduprijeti.

subota 24.05.2014 – Selfness dan: kako se nositi sa stresnim situacijama, kako se dobro osjećati i brinuti o vlastitiom zdravlju.

subota 31.05.2014 – Dan sirove hrane: što je row food, kako je najbolje iskoristiti za vlastito zdravlje.

terme 2

Više informacija o programu potražite na www.terme-olimia.com.

Terme Olimia brinu i za najmlađe

Kvalitetau animacijske ekipe Terma Olimia, koja je na glasu kao jedna od najboljih među slovenskim termalnim lječilištima, uvijek iznova potvrđuju osmijesi na dječjim obrazima. Naime, za njih su osmišljeni posebni programi zabave, za vrijeme kojeg njihovi roditelji mogu bezbrižno iskoristiti sve prednosti boravka i usliga u Wellness centru Orhidelia.

*Klub Wellcard Terma Olimia svojim članovima nudi brone pogodnosti, zbrajanje kupovina i sakupljanje nagradnih bodova. Wellcard kartica donosi i popuste izvan Terma Olimia, vrijedi i za ponude okolnih turističkih atrakcija, kao i za usluge Terma Tuhelj. Kako postati članom potražite na  [email protected].

OSVOJITE VIKEND ZA DVOJE

Terme Olimia vam poklanjaju vikend za dvoje.

Vikend paket za 2 osebi uključuje:

 • 2x polupansion sa Olimskim samposlužnim bifeom
 • Wellness bag (ogrtač za kupanje i ručnik)
 • svježe voće i boca termalne vode u sobi
 • kupanje na bazenima Wellness centra Termalija
 • kupanje na Termalnom parku Aqualuna (od svibnja do rujna)
 • kupanje na bazenima u Termama Tuhelj
 • ulaz u Svijet sauna Wellness centra Termalija
 • aquaaerobik prema programu, jutarnja tjelovježba, upotreba fitness studija
 • noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom
 • boravišna pristojba

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu sudjelujte u nagradnoj igri, lajkajte Facebook stranicu Terma Olimia te pošaljite sms-om ključnu riječ SHEOLIMIA i svoje podatke ( ime, prezime i e-mail) na 60054 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe tvrtke Terme Olimia, kojima Terme Olimia kupce i posjetitelje web stranice i Facebook stranice informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 25. svibnja 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938 Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Dobitnik je Mislav Tomić. Čestitamo!