Origami prezervativi

Još od 20-tih godina prošlog stoljeća tržištem dominiraju prezervativi od lateksa. No, tome je došao kraj! Dizajneri su počeli eksperimentirati s raznim materijalima kako bi pospješili užitak prilikom seksualnog odnosa.

Daniel Resnic i Ray Chavez donose nam novi, poboljšani prezervativ od silikona koji izgleda kao da je napravljen japanskom vještinom savijanja papira.

Origami kondomi, kažu dizajneri, namijenjeni su ženama. Silikon je ugodniji od lateksa te bolje štiti od virusa i bakterija kojima su partneri izloženi tijekom odnosa. Osim toga, njihovi nabori i unutarnji lubrikant daju dodatni seksualni užitak.

S novom generacijom prezervativa prestaju i nezgode prilikom njegovog stavljanja. Origami prezervativ lako se nanosi i spreman je za akciju za svega 2.8 sekundi. Njime ste kupili vrijeme za što duži i ugodniji odnos.

Ova kombinacija seksualne igračke i kontracepcijskog sredstva još je u eksperimentalnoj fazi, kažu dizajneri.

Posljednja verzija sadržava posebni ‘rezervoar’ na vrhu prezervativa, a Resnic ga je usporedio s vršom koja sprječava da ejakulat kriomice izađe iz njega.

Origami prezervativ trebao bi promijeniti uvriježeno mišljenje da je seksualni odnos najbolji au naturel, jer dizajneri tvrde da s njime seks može biti bolji nego bez njega.