Originalna i neodoljivo zabavna Sting optička kolekcija

Talijanski brand Sting predstavlja još jednu originalnu i maštovitu modnu priču poigravajući se novim upečatljivim dizajnima u kolekciji za jesen/zimu 2015. Serija zabavnih uzoraka još jednom potvrđuje da su sofisticiranost i umjerenost zaštitna stilska obilježja mlađeg branda De Rigo grupacije.

Kolekciju karakteriziraju reducirani volumeni, što otvara put za poigravanje prozirnošću i svjetlom. Boja je, kao još jedno prepoznatljivo obilježje branda, sveprisutna kroz mnogobrojne detalje koji dekoriraju okvire i ručkice.

VS6548_6564000kn

Klasični stilovi miješaju se s novim procesima, neutralnim nijansama se dodaju neonski tonovi, a neobični uzorci i printovi iznenađujuće se savršeno uklapaju uz klasične okvire, stvarajući tako elegantnu kolekciju koja mijenja modne trendove.

Zabavna i zaigrana neposlušnost karakteristični za brand Sting objedinjeni su i u novoj optičkoj kolekciji junior linije, Sting XS. Kolekcijom dominiraju boje među kojima se posebno izdvajaju fluorescentni detalji i kamuflažni uzorci, dok elementi koji asociraju na šarene slamke i slatkiše čine nove modele idealnima za djecu i mlađe tinejđere, osiguravajući im moderan izgled