Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Originalni parfemi za proljeće

Mirisi oceana i jezera – Dsquared za nju i njega.

Vi i vaš muškarac možete ovo proljeće mirisati slično, a opet različito. Mirisni stručnjaci iz Dsquareda napravili su čistu prirodnu kolekciju s mirisom oceana za njega i notama jezera za nju. Ovo su parfemi za sve koji osjećaju snažnu privlačnost prirode i koji prepoznaju svoje zasluženo mjesto u njoj.

Dsquared za nju i njega

He Wood Ocean Wet Wood
je parfem za muškarca koji je divlji kao pjenušavi ocean, ali opet nježan kao ljubičica te na kraju savršeno originalan. Za njega je stvoren parfem u kojem se osjete note dubine oceana, mošusa i cedrovine. To je parfem koji inspirira muškarca da bude svoj. Cijena bočice od 50 ml je 399,50 kuna.She Wood Crystal Creek Wood je kristalni, živahan i jedinstven miris za prirodnu i slobodnu ženu. Srž mirisa objedinjuje iskričave note jasmina i mošusa. Na trenutke se osjećate kao da sjedite u prirodi kraj potoka u sjeni drveta, pokraj vas cvjetaju ljubičice i čuju se vodopadi. Cijena bočice od 50 ml je 469 kuna. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Zimski mirisi su reducirani, romantični i topli – savršeni za druženje u paru. Šire senzualnost i prirodnost, bez ikakvog spektakla.

Trendovi

L'erbolario Silver parfem je raskošne, ali osvježavajuće arome i za nju, ali i njega.

Savjeti i preporuke

Bilo da smo odvjetnice, managerice, doktorice, medicinske sestre, odgojiteljice, učiteljice, čistačice ili kućanice, mame, tete, možda bake, sestre ili tinejdžerice, ovaj dan zaslužujemo poklon.

Beauty report

Glavna inspiracija mirisa Lucky Me, prvog Avonovog dua intenzivnih parfema su oni posebni trenuci kad osjetite da se sve savršeno slaže!  Mirisi traju do...

Advertisement