Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Osigurajte si ljetni posao

Tražite li sezonski posao u turizmu i ugostiteljstvu posjetite sutra  „Summer Job 2009“ u Opatiji.

Druga po redu manifestacija "Summer Job" održat će se sutra u Zlatnoj dvorani hotela Imperial od 10 do 19 sati. Organizator manifestacije je časopis Turizam Info, a u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije, internetskim portalom MojPosao i studentima Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Tako će i ove godine oko desetak izlagača tražiti djelatnike za sezonu, kao i zainteresirane studente, srednjoškolce i sve ostale koji traže sezonski posao.

Na sajmu će svoju ponudu slobodnih radnih mjesta predstaviti lanac hotela Maistra (9 hotela u 8 turističkih naselja), Solaris, Milenij hoteli, Liburnia Riviera hoteli, Hemingway bar, Obrtnička komora s preko 200 mjesta u manjim objektima, te mnogi drugi.

Manjak sezonskih djelatnika

– Mnogima je zanimljiva škola za bariste, a predrasuda je da se samo traže konobari i čistačice, iako njih ipak najviše manjka. Naime, u „igri“ su osim njih i spasioci na plažama, animatori, svirači, skladištari, recepcioneri, informatori, dostavljači pizze itd. Dakle, pravih sezonaca apsolutno nedostaje.

Zato pošaljite prijavu preko interneta i nastojte ipak osobni kontakt ostvariti s izlagačima uživo i prezentirati se na licu mjesta, rekao je za portal She.hr Adriano Požarić, direktor časopisa Turizam Info i organizator vodećeg sajma sezonskih poslova.

Pritom odlučite želite li raditi mjesec, dva ili cijelo ljeto. Obratite pažnju uključuje li ponuda smještaj, hranu, puno ili skraćeno vrijeme itd.

Grupa podrške na Facebooku

Putem prijave na službenoj stranici i preko Facebooka sudjeluje se i u nagradnoj igri, čija je glavna nagrada skuter Piaggio. Oko promidžbe među mladima pobrinuli su se i sami studenti te osnovali Facebook grupu „Summer Job 2009.- Opatija“ u kojoj je već više od 750 članova.

Požarić smatra da će u Opatiju pristići dosta mladih u potrazi za sezonskim poslom, koji može prerasti u stalni, s obzirom na krizu koja vlada. Ovo je kaže, idealna prilika za posjetiti prijatelje, prespavati kod njih i zatim u subotu otići na manifestaciju „Summer Job 2009.“.

Nakon sajma svi mogu uživati u koncertu grupe TBF (The Beat Fleet) na Ljetnoj pozornici na koji je ulaz besplatan.

– Dolaskom na sajam možete si osigurati ljetni posao i sve ponude naći na jednom mjestu. K tome, na ovaj način možete riješiti ljetovanje na moru, radeći pritom posao koji odgovara vašim željama, odnosno spojiti ugodno s korisnim i upoznati nove osobe,- zaključio je organizator.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Knjige i glazba

Dobro došli u Opatiju, otvorenu virtualnu knjižnicu — prvi turistički grad u Hrvatskoj i svijetu koji povodom Svjetskog dana turizma postaje FREE READING ZONE.

Trendovi

U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote i njene ženstvene siluete koja se poput umjetničkog djela ocrtava čistim i jasnim linijama dok...

Dobar posao

Sad pišem o sezonskom zapošljavanju kao da sam ekspert.

Događanja

Womanary okuplja vrhunska predavanja, ali i sadržaje za razonodu kako bi svojim gošćama pružio iskustvo za pamćenje te im dao potrebna znanja i vještine...

Advertisement