Ostalo još 1.000 ulaznica za Stinga

Za koncert glazbene zvijezde Stinga koji se održava 27. lipnja u zagrebačkoj Areni u prodaji je ostalo još samo 1.000 ulaznica, a prošli tjedan je, zbog velike zainteresiranosti za koncert, dodana nova kategorija ulaznica na gornjoj tribini po cijeni od 250 kn.

Još je samo nekoliko tjedana ostalo do ovog dugoočekivanog koncerta na kojemu će Sting zajedno sa svojim bendom odsvirati i otpjevati najveće hitove. Sting slavi 25 godina duge samostalne karijere, a s bendom će predstaviti najveće hitove iz njegove solo karijere te podsjetiti na hitove grupe Police.

Ulaznice su još uvijek u prodaji, a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online. Cijene ulaznica su parter 300 kn, tribina dolje 360 kn, tribina gore 250 kn, loža 640 kn. Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate, članovi fan kluba Adrie Entertainment ostvaruju posebne pogodnosti.

Adria Entertainment tjedan – 20% popusta na ljetne koncerte

Ususret ljetu i nadolazećim koncertima, Adria Entertainment pripremila je akciju u kojoj uz malo sreće možete ostvariti popust od 20% na sve koncerte koji su u organizaciji Adrie Entertainment, također i za dva ljetna koncerta na hrvatskoj obali koja promoviraju turističke zajednice.

Na frekventnim mjestima u gradu dijele se letci s kuponima, a donositelj kupona ostvaruje popust na ulaznice za koncerte koji su navedeni na letku. Popust je ostvariv samo u uredu Adrie Entertainment (Lanište 30, Zagreb) i Eventim Ticket Shopu (Jurišićeva 2a, Zagreb). Adria Entertainment tjedan traje od 13. do 20. lipnja, a jedan letak/kupon vrijedi za dvije ulaznice.

OSVOJI ULAZNICU ZA KONCERT STINGA 

Adria Antertainment poklanja vam 1 ulaznicu za koncert Stinga u Zagrebu 27. lipnja.

Svi fanovi Stinga neka nam pošalju mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STING2 te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Od kada do kada traje Adria Entertainment tjedan?

Vaše prijave primamo do 20. lipnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnica ulaznice je Nikolina Živković. Čestitamo!