Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Osvježite dom NOW Stickersima

Imamo pobjednika!

S proljećem i lijepim vremenom u većini nas proradi mali crv koji nas tjera na kretanje i promjene. Vrijeme je to obnavljanja garderobe, izleta i generalnih čišćenja naših životnih prostora.

Ako ste se ovo proljeće odlučili i za osvježenje svoga stana sitnim zahvatima, umjesto farbanja, razmislite o naljepnicama za zid. To su samoljepljive vinilske zamjene za dosadne i nespretne tapete koje možemo naći u različitim bojama, veličinama i uzorcima."Wall stickersi" pružaju puno više slobode u uređenju pojedinih prostorija u vašem domu. Jednostavno se i brzo mijenjaju, pa kad vam dosade, jednostavno ih odlijepite i izaberete drugi uzorak koji vam se više sviđa.

Odlične, maštovite, i što je najvažnije unikatne naljepnice, pronašli smo unutar projekta No Ordinary Wall Stickers, odnosno NOW Stickers.Kreativna ekipa koja stoji iza ovog projekta smatra da se ljudi, s obzirom na činjenicu da u današnje vrijeme provode dosta vremena u zatvorenim prostorima, u njima trebaju osjećati ugodno i dati im svoj osobni pečat.

Naljepnice za zidove smatraju novim i modernim oblikom vizualne komunikacije, s obzirom na to da su uistinu brz i jednostavan način za preobrazbu vaših površina u vlastitu individualnost, a glavna deviza NOW Stickers naljepnica je baš to. Njeguju osobni pristup, pa ukoliko to želite, možete dobiti naljepnicu izrađenu po vlastitoj ideji i u skladu s prostorom u kojem živite (ili radite).Formati, boje, ideje i materijali su neograničeni, a vi ćete biti sigurni da ste jedini koji na zidu imate realiziranu baš svoju ideju. Ukoliko želite vidjeti kako bi se ona uklopila u prostor prije finalne izvedbe, možete tražiti i fotomontažu prije izvedbe.

Cijene ovise o korištenom materijalu, dimenzijama i slojevitosti izrade, a glavni i odgovorni kreativac, Darijo Puljiz nadodaje: "Možemo ponuditi i dizajn i izradu stickersa u okviru planirane investicije. Dakle, ako nam se obratite sa željom da vam izradimo naljepnicu u vrijednosti do 274,27kn – nema problema."Mogućnosti koje pruža ovakav način intervencije u prostoru su neograničene, pa NOW Stickers nude ne samo izradu (i ideju, ukoliko vam nedostaje vlastitih), već i savjetovanje, montažu (koja se preporučuje kod naljepnica većih dimenzija) te demontažu.

OSVOJI WALL MAKE-OVER

NOW Stickers i She.hr poklanjaju vam izradu i aplikaciju personalizirane zidne naljepnice u vašem domu.

Ukoliko želite osvježiti svoj životni ili radni prostor unikatnom zidnom naljepnicom, pošaljite nam mail na adresu [email protected] s naslovom NOWSTICKERS, svojim imenom i prezimenom, korisničkim imenom na She.hr-u, brojem mobitela, kućnom adresom te fotografijom prostora u kojem bi voljeli vidjeti naljepnicu.

BITNO:
Fotografija neka bude što bolje kvalitete, minimalne dužine od 1000 piksela po širini. Bilo bi poželjno da fotografijom dominira zid, s obzirom da će se vizuali montirati na njega.

Uz sliku obavezno napišite:

1. Vašu omiljenu boju te informacijui kakve boje vam prevladavaju u stanu.
2. Vašu omiljenu knjigu i film.
3. Omiljenog glazbenog izvođača.

Prijave poslane sa svim traženim elementima primamo do 27. travnja 2011. Vaše fotografije s kreativnim fotomontažama naljepnica (s vizualima koji će biti rezultat informacija koje ste nam dali) objaviti ćemo na našoj Facebook stranici 2. svibnja 2011. kada kreće glasanje za najbolju fotografiju / fotomontažu zidne naljepnice. Glasanje će trajati do 10. svibnja, a vlasnik fotografije koja skupi najviše lajkova osvojit će naljepnicu s fotografije. Ime dobitnika objavit ćemo 11. svibnja 2011. na portalu i Facebook stranici.

Sretno, vaš She.hr 🙂

Zid koji je osvojio najviše 'lajkova' je CVIJEĆE IZLAZEĆEG SUNCA.Karolina Kodba
vlasnik je ovog prekrasnog zida koji će uskoro osvanuti i u njenom domu!
Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Bojama, zastorima i plahtama obogatite svoj intimni raj...

Moj dom

Stil uređenja može značajno utjecati na toplinu doma, baš kao i primjena odgovarajućih boja, materijala i dekorativne rasvjete.

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Beauty report

essence pokreće kampanju brenda koja, između ostalog, promiče veće prihvaćanje i rješava nasilje. Naša ružičasta boja za nas nije samo boja; to je ponos,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.