Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Osvježite dom za malo novaca

Korisni savjeti za uređenje interijera uz mali budžet.

Iako do kalendarskog dolaska proljeća ima još nešto više od mjesec dana, svi se polagano budimo iz zimskog sna, a tako i naši interijeri. Većina nas razmišlja kako bi mogli osvježiti, preurediti svoje domove, jer dolazi vrijeme akcija i promjena. Ono što nam je često prepreka, je mali budžet. Ali ne očajavajte, donosimo vam nekoliko savjeta (svaki savjet je do 200 kuna) koji će osvježiti svaki prostor.

1. Jastuci

Ukoliko vam je dosadio izgled vaše sofe, možete ju osvježiti tako da postavite nove jastuke. Odaberite jastuke u nekim živim bojama, proljetnim uzorcima i motivima. Imajte na umu da je uvijek poželjno kombinirati nekoliko uzoraka jer će to stvoriti razigran i jedinstven ugođaj u prostoru.Cijena: jastuke možete kupiti već od 30 kn, ili ako znati šivati, možete sami sašiti nove, razigrane jastučnice.

2. Zidovi


Jedno od najboljih rješenja ukoliko želite promijeniti izgled prostorije je obojiti njene zidove. U trendu su pastelne boje, a dobro je poznato kako uz pomoć boja možete popraviti svoje raspoloženje. Cijena: 5 l boje za zid (dovoljno za 35 m 2) košta otprilike 180 kn.

3. Uradi sam i buvljaci

Obiđite lokalne buvljake, podrum, garažu ili tavan, tamo ćete sigurno pronaći lijepe komade namještaja, koje uz malo mašte i s malo ulaganja možete pretvoriti u jedinstvene predmete koji će ukrasiti vaš interijer. Isto tako, ukoliko imate neki komad koji vam je pomalo dosadio, osvježite ga novom bojom, ručkicama i sl.

4. Tipografija

U interijerima je jako popularna tipografija. Kupite okvir za sliku i u njega stavite neki citat, poruku koja vam nešto znači. Možete i napraviti kompoziciju od nekoliko okvira.


Tapete GooMoo

Cijena: okvire za slike možete kupiti po cijeni već od 40 kn.

5. Lampa

Promijenite sjenilo na lampi, i dobit ćete sasvim novi detalj u prostoriji.

6. Zastor za kadu

Kupaonicu možete osvježiti tako da zamijenite postojeći zastor na kadi.

7. Ogledalo

Odličan način da svaku prostoriju učiniti interesantnijom.8. Stakleni dozeri i vaze

Postavite lijepe velike staklene dozere (tzv.apotekarske), i u njih stavite voće. Nema ljepše dekoracije, od šarenog, prirodnog voća.

Esteta.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Dobar posao

Koliko puta vam se dogodilo da ste govorili nešto važno klijentu, zaposleniku, poslovnim partnerima, kolegama uvjereni da su vas razumjeli, a na kraju se...

Financije

Donosimo šest važnih Feng shui savjeta koji će vam osigurati veći priliv novca u vaš dom.

Dobar posao

Novac nije najvažnija stvar u životu, reći će oni koji ga imaju. Kako bi i vama postao nevažna stavka, donosimo vam nekoliko vještina kojima...

Moj dom

Ako vam je prva asocijacija na bambus crno vino i kola, a stariji ste od 22., vrijeme je za promjene!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.