Osvojite potpuni makeover kose

Proljeće je zavladalo i frizerskim studijem Opium, koji je s 1. travnjem na svojoj Facebook stranici pokrenuo mali natječaj za ‘točkicu koja nedostaje Opiumovom maku’. Riječ je o odabiru djevojke kojoj će vrhunski tim Opiumovih stručnjaka, predvođen kreativnom direktoricom Teom Matičević i omiljenim frizerom poznatih nam Hrvatica, Martinom Posavcem, darovati potpuno nov, svježi proljetni izgled.

Zagreb, Kaptol centarOpium frizerski salonKako bi uopće dobile priliku svoju kosu, ali i ručice, predati u ruke Opiumovih stručnjaka, djevojke do 11. travnja 2014. trebaju na mail [email protected] poslati fotografiju svoje frizure inspirirane ‘crvenim Opiumovim makovima’, te objasniti u nekoliko rečenica kako one vide crvene Opiumove makove u kosi, a pri tome se uistinu ne misli doslovno na cvjetne vjenčiće.

martin&tea-203Inspirirajte se, djevojke, budite drugačije i odvažite se biti opijene u Opium frizerskom studiju.
Novu točkicu Opiumova maka fotografirat će i poznata fotografkinja Biljana Gaurina, vizažistica Marijana Gluić će je dodatno uljepšati, a na njoj ostaje da svojom ljepotom ukrašava svijet koji je okružuje.