Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Osvojite ulaznicu za RHCP

U Arena Centru nađi dvojnika Anthonyja Kiedisa i osvoji ulaznicu za rock spektakl godine.

U subotu, 18. kolovoza, između 16 i 21h, posjetitelji Arena Centra mogu osvojiti ulaznicu za koncert Red Hot Chili Peppersa koji će se održati 29. kolovoza na zagrebačkom Hipodromu.

Svaki puni sat Arena Centrom će prošetati dvojnik popularnog pjevača. Posjetitelji ga trebaju prepoznati, fotografirati te što brže doći do info pulta Arena centra i pokazati fotografiju. Ulaznicu osvaja osoba koja prva uspješno obavi zadatak. Ukoliko ne uspijete iz prve, imat ćete još prilika. ''Anthony'' će Arena Centom prošetati čak 6 puta. Na razočarenje najvećih fanova, pjevač ipak neće osobno doći u shopping, ali možete se fotografirati s njegovim dvojnikom. Možda će to biti osoba koja stasom podsjeća na pjevača, možda će biti netko obučen u sličnu odjeću kao iz nekog RHCP video spota, možda će imati masku, a možda će se između trgovina šetati kartonski Anthony.Unaprijed se predviđalo da će koncert Red Hot Chili Peppersa biti događaj 2012. godine. Prodaja ulaznica također to potvrđuje s obzirom da se odlično prodaju. Fan pit je rasprodan u samom početku prodaje, a ulaznice za teren i tribine najvećeg rock spektakla u 2012. godini još uvijek se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.Cijene ulaznica za stajaća mjesta su 350 kn, a za sjedeća mjesta 550 kn. Osigurajte i vi na vrijeme vaše mjesto na Hipodromu. Grammyem nagrađivani i multiplatinasti RHCP su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti, a na Hipodromu će se za dobru atmosferu pobrinuti perspektivni i originalni As Able As Kane te dečki iz Hrvatske koji su postali svjetska senzacija, 2Cellos.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kultura

Lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije, Božo Vrećo, dolazi 13. ožujka 2023. u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Zanimljivosti

Gromoglasnim pljeskom večeras je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene.

Zanimljivosti

Prizor s jedne od proba, koju je Čolić objavio na svojim društvenim mrežama, a na kojoj se vidi svih 50 članova simfonijskog orkestra, već...

Zanimljivosti

Željko Bebek, pop-rock ikona ovih prostora, odrađuje zadnje pripreme pred veliki koncert 29. prosinca u Areni Varaždin.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.