Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Otirač za smartphone ovisnike

Popularni gadgeti uvlače se u sve sfere naših života.

Tehnologija nam omogućava svakim danom nova čuda koja nas prvo fasciniraju, a zatim se lagano ali sigurno svima nama uvuku pod kožu i postanu neizostavnim dijelom života. Ono što smo nekada prije teško mogli i zamisliti danas je svugdje oko nas. 

Tako svjedočimo i rapidnoj popularizaciji smartphoneova i njihovom utjecaju na naše živote. Posjedujete li iPhone ili ne, nije toliko bitno, jer činjenica stoji da su s tim ekstra popularnim gadgetom baš svi upoznati. Zaslon ekrana koji je osjetljiv na dodir otključavate dodirom i klizanjem jagodice prsta u smjeru s lijeva prema desnom – kako je uostalom i na njemu samom naznačeno strelicom. Želite li na štosan način ukrasiti ulazak u svoja 4 zida, možete sad to učiniti i pomoću fora otirača koji upravo tu sliku ima na sebi. Prodaje se u dvije  verzije – klasičan smeđi, napravljen od prirodnih materijala, po cijeni od 27 USD, te tamno sivi, napravljen je od gume, po cijeni od 60 USD.Bilo bi cool vidjeti otirač koji će zaista, potezom noge po njemu, otključati ulazna vrata! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Kombinacijom modernog dizajna, studijske kamere i vrhunskih performansi osvojila je sve koji su je imali prilike isprobati.

Zanimljivosti

Do 10. travnja vrše se prednarudžbe telefona Xiaomi serije 12 s atraktivnim pogodnostima za kupce.

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Seks i osjećaji

Kako odrastamo, mijenjaju nam se parametri i iz perspektive 2021. godine neki super likovi iz omiljenih serija nam se čine sasvim drugačijim.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.