Otkačeni kupaći kostimi

Kada je prije dvije godine australski brend Black Milk tržište iznenadio jednodijelnim kupaćim kostimom nazvanim prigodnim imenom Shark vs. Mermaid svi su ostali oduševljeni.

kupaci tekst 1

Inspiriran kultnim Disneyjevim likom Malom sirenom i filmom Ralje ovaj je jednodijelni badić u kratkom roku postao apsolutni hit na modnoj sceni. Na sreću, isti se još uvijek nalazi u asortimanu, a kroz godine se linija širila ne bi li danas brojila niz jednako domišljatih dizajnerskih komada kojih se ne bi posramile niti najveće trendseterice.

kupaci tekst 2

James Lillis ime je koje stoji iza Black Milka, manufakture mladenačke odjeće koja je pronašla svoje poklonike u cijelom svijetu. Kako i sam kaže, Lillis ima najbolji posao na svijetu, a njegova ljubav prema dizajnu vidi se u svakom sašivenom komadu.

Iako se radi o modnoj kući sa stalnim prebivalištem u Australiji, moguće su i narudžbe putem interneta što bitno olakšava dostupnost ove kreativne odjeće. Na vama je samo da odlučite što ćete obući – print kupaći kostim, tajice ili pak Hogwarts jaknu za ljubitelje mistike.

jakna tekst

Foto: Instagram/BlackMilk