Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Otkrijte čaroliju okusa na jesenskom izdanju gourmet događanja „Putevima rovinjskih delicija“

Početak jeseni i ove nas godine vodi put Rovinja gdje se do 15. listopada održava već tradicionalno gourmet događanje “Putevima rovinjskih delicija“ koje odaje počast bogatstvu i raznolikosti istarske kuhinje.

Početak jeseni i ove nas godine vodi put Rovinja gdje se do 15. listopada održava već tradicionalno gourmet događanje “Putevima rovinjskih delicija“ koje odaje počast bogatstvu i raznolikosti istarske kuhinje. Tijekom sljedećih desetak dana, posjetitelji će imati priliku birati između bogatih mesnih i ribljih jelovnika poznatih rovinjskih restorana Dream, Brancin da Nino, Kantinon, Marina, Štorija, Ranch Fortuna i Santa Roma, i to po promotivnoj cijeni od 20 eura koja uključuje predjelo, glavno jelo i desert. Nezaboravno iskustvo zaokruženo je i čašom vina lokalnih vinara koje nadopunjuje i oplemenjuje svaki zalogaj, stvarajući tako potpuni gourmet doživljaj.

U okusima jeseni na tanjuru, istarske maneštre s bobići i pancetom, ovčjeg sira na žaru s umakom od tartufa, mariniranih sardela na savor, domaćih pljukanaca u umaku s morskim plodovima, crnog rižota od lignji, sladoleda od tartufa, fritula i mnogih drugih specijaliteta, krije se duh istarske gourmet ponude i kulturno nasljeđe ovog prekrasnog kraja. Pomno birane delicije, vrhunska vina, autentični ambijent i topla gostoljubivost stvorili su prepoznatljivost ovog događaja koji iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja.

Sinergija želje za stvaranjem okruženja u kojem se tradicija i inovacija stapaju u nezaboravno gourmet putovanje spojila je višegodišnje iskustvo Turističke zajednice grada Rovinja, Udruženja obrtnika Rovinj i turističke kompanije Maistra na jednom mjestu. Zato, dođite i uživajte u nepreglednom moru okusa, mirisa i boja koje Istra nudi, a detaljne mesne i riblje jelovnike svakog restorana potražite na stranici Turističke zajednice grada Rovinja.

Ne propustite

Fashion report

Ulaz na ovaj događaj je besplatan, stoga rezervirajte nedjelju za ovaj spektakl.

Događanja

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese [email protected]

Dobar posao

Paralelno s globalnim promjenama medijskog tržišta mijenja se i regionalno te upravo imamo priliku svjedočiti možda najvećim promjenama koje bi mogle restrukturirati cijelo ovdašnje...

Kultura

U srijedu 31. kolovoza u rovinjskom Multimedijalnom centru, glavni program BLITZa otvara sekcija Croatian Scene Focus s koreografkinjom Martinom Nevistić.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.