Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Otkrijte Dermalogica rituale koji vraćaju ravnotežu i zdravlje

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske formule.

Živimo u neobičnom vremenu u kojemu otkrivamo da je dodir dragocjen. On tješi, iscjeljuje i povezuje nas s najmilijima donoseći unutarnju ravnotežu i mir. Darujmo ga ovih blagdana svjesno, s namjerom i pažnjom.

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske formule. Dodir snižava razinu hormona stresa kortizola u krvi te tako jača i uravnotežuje cijeli organizam. Ujedinili smo ga sa sinergijskim formulama i posebno osmišljenim tehnikama njege koje pružamo u DermaCare centrima kako bismo blagdansko ozračje osjetili i iznutra. Prepustite se stoga našim stručnim rukama. No, ne zaboravite – svatko od nas iscjeljujući dodir nosi i u svojim rukama, stoga njegujte kožu poklanjajući joj nježnost, vrijeme i pažnju.

Kako bismo pobudili sva osjetila, blagdanska kolekcija dolazi u novom ruhu. Osmislila ga je američka umjetnica i dizajnerica iz Los Angelesa Marleigh Culver koja je već surađivala s velikim imenima kao što su Nike i Warby Parker, a njezini su radovi, izvedeni na platnu kao i na digitalnim platformama, predstavljeni i u prestižnom magazinu Vogue.

Culver je inspiraciju pronašla u Face Mappingu, jednom od najpoznatijih pristupa njezi kože lica koji su osmislili Dermalogicini eksperti. Umjetnica je vješto interpretirala zone lica i važnost njihova povezivanja – upravo dodirom. Njezina se apstraktna umjetnost na božićnim pakiranjima poigrava bojama, konturama, ali i fluidnim granicama, sugerirajući da se njega lica prelijeva u i druge aspekte života.

Tražite li prikladan i originalan dar ovih blagdana, istražite novu kolekciju u kojoj se nalaze najsjajnije zvijezde brenda Dermalogica. Među ostalim Daily microfoliant, naš najprodavaniji piling u prahu, gel za tuširanje Conditioning body wash, Healthy skin kit, paket s četiri top proizvoda za čišćenje, eksfolijaciju, hranjivu njegu te njegu kože pod stresom. U blagdanskim pakiranjima potražite i naše najbolje proizvode za hidrataciju, regeneraciju, vraćanje tonusa i sjaja. Paketi su osmišljeni tako da se proizvodi nadopunjuju kako bi stvorili brz i vidljiv učinak na vašoj koži.

I ne zaboravite bližnjima zaželjeti sreću i zdravlje dodirom!

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Yoga face kao koncept, razvio se zbog spoznaje o vezi između napetosti mišića lica i stvaranja bora te opuštanja mišića i blagotvornog učinka na...

Beauty report

Prije nego li se prepustite putovanjima i godišnjim odmorima, pružite svojoj kosi, koži i noktima fenomenalnu njegu. Kalmar Hair & Skin Boutique je mjesto...

Beauty report

Nepravilne pigmentacije, iritacije, opekline i prerano starenje bude svijest o važnosti učinkovitih metoda zaštite od UV zračenja.

Beauty report

Jeste li znali da je ljeti bolje nositi crnu odjeću nego bijelu? Crna odjeća odbija štetne UV zrake, dok ih bijela privlači.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.