Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Otkrijte Liquid sun

Obranimo se od gripe uz pomoć ekstrakta mlade pšenice

Tko se posljednjih dana nije uplašio najobičnije gripe? Imunitet slabi, vrijeme je širenja virusa i svatko od nas nastoji izbjeći da mu se baš sada život zakomplicira i to ne samo s običnom, nego što je još gore – svinjskom gripom. Zato, učinit ćemo sve ne bismo li ojačali svoj organizam. Kako? Najprije ćemo ojačati imunitet.

Više no ikad važna je pravilna i bogata prehrana što podrazumijeva prirodne, kvalitetne sastojke potrebne našem organizmu. Osnažen organizam lakše će se boriti s virusima koji ga napadaju. Osim kvalitetnih namirnica i nutritivno izbalansirane dijete možemo ojačati imunitet i prirodnim dodacima prehrani.

Često se može pročitati da su voće i povrće tamno-zelene i svijetlo-narančaste boje kao što su: mrkva, buča, špinat i kelj, prirodni izvor vitamina A. Upravo vitamin A potreban je i važan za jačanje respiratornih membrana. Koliko ga ima u pojedinim namirnicama već je teže dokučiti pa nikada ne znamo konzumiramo li dnevno potrebne količine. I tu se onda kao važni za zdravlje pojavljuju prirodni dodaci prehrani. Njihov sastav i struktura najsličniji su onome što traže naše stanice.Među kvalitetnijim, u potpunosti prirodnim, dodacima prehrani nedavno se pojavio Liquid sun – ekstrakt mlade pšenice koji je bogat izvor organskih minerala (željeza, magnezija, kalcija), vitamina (A – 100 posto iz beta karotena, C, B skupine, E, K), enzima i aminokiselina. Riječ je o certificiranom dijetskom proizvodu što otklanja sumnju u vjerodostojnost. Glavni sastojak mu je lišće mlade pšenice.

Ljekovitost mlade zelene pšenice

Na koji način nam lišće mlade zelene pšenice može pomoći? Na internetskoj stranici www.liquidsun.com.hr za mladu zelenu pšenicu navode kako ima "dugu tradiciju visokokvalitetne i djelotvorne hrane. Ona je aktivan tjelesni pročistač koji djeluje detoksificirajuće na limfni sustav, krvotok, jetru i gastrointestinalni trakt; učinkovito neutralizira i odstranjuje toksine i slobodne radikale iz tjelesnih organa."

Tvrdnje se potkrepljuju istraživanjima koja su napravljena još prije više od pet desetljeća. Tako se tvrdi da dok još nije zametnut klas, mlado lišće pšenice je na vrhuncu nutritivne vrijednosti. Tada svoju snagu, energiju i nutricije usmjerava u formiranje klasa i lišće pšenice više nema onu nutritivnu i funkcionalnu vrijednost kao na početku. Lišće mlade pšenice bogat je prirodni izvor vitamina, minerala, aminokiselina, enzima i klorofila. U njemu je čak 16 vitamina, 90 organskih minerala, 18 aminokiselina, nekoliko stotina živih enzima koji se ne mogu naći niti u jednoj drugoj hrani, klorofila i ostalih važnih nutricija snažnog sinergijskog djelovanja. Zbog lužnatosti i visokog sadržaja tih hranjivih sastojaka i klorofila, ono nam osigurava uravnotežen prehranu koja se lako apsorbira.

Prirodni Liquid sun


Proizvod Liquid sun je zapravo mlada zelena pšenica. U procesu njegove proizvodnje pomno se bira regija uzgoja sirovine, tlo, nadziru se sve faze. Nakon košnje ručno se sakuplja i pažljivo priprema za finalnu proizvodnju. Gotovo je suvišno spominjati da se ne koriste umjetna gnojiva, konzervansi, već se tijekom cijeloga procesa proizvodnje nastoji u potpunosti očuvati puna vrijednost mlade pšenice.

Vodi se također računa i očuvanju okoliša. Ova dopuna prehrani osnažuje naš organizam i respiratorni sustav te nas čuva od virusa gripe može se nabaviti preko tvrtke B Plus d.o.o.

SHE.HR POKLANJA – REGISTRIRAJ SE I OSVOJI

She.hr vam poklanjaju dva LIQUID SUN proizvoda.
Kako bi postali sretni dobitnik potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje, te poslati nam mail na [email protected], s naslovom LIQUID. Navedite točan odgovor, svoje ime i prezime, korisničko ime, te broj mobitela.

Koje benefite svojim vitaminskim i mineralnim sastavom i sinergijskim djelovanjem na organizam ima Liquid sun – ekstrakt mlade pšenice?

Vaše prijave primamo do 24.11. 2009. kada ćemo i objaviti dobitnike. Informaciju o dobitnicima objavit ćemo ovdje, a informaciju o preuzimanju nagrada dobitnici će primiti na njihove e-mail adrese koje su prijavili pri registraciji.

Vaš She.hr


Drage naše,

proizvod LIQUID SUN osvojile su:EMINA LIPOVŠĆAK i VESNA GUTIĆ. Čestitamo dobitnicama. Informaciju o preuzimanju poklona, primiti će na mail.

Vaš She.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Savjeti stručnjaka

Još donedavno ljudi su jeli manje, a kretali se više.

Zanimljivosti

Ime Lucija na latinskom znači svjetlo (lux, lucis), a sveta Lucija donositeljica je božićnog svjetla

Gastronomija

Lubenica je osvježavajuće i niskokalorično voće i odličan borac protiv ljetnih vrućina. Ovo ljeto konzumirajte ju na profinjeniji način- kao sorbet!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.