Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Otkrijte što vaš osobni broj govori o vama

Otkrijte što vaš osobni broj govori o vama i osvojite 3 opširne numerološke analize!

Osobni broj svakog pojedinca darovan je rođenjem i baš zato on otkriva osobnost čovjeka, kao i dijelove osobnosti kojih čovjek možda nije svjestan te zbog toga ne koristi svoj puni potencijal u životu.

Numerologija poznaje devet osnovnih tipova ljudi. Svaki od tih devet brojeva ima svoju vladajuću planetu, stoga je svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. Temelje numerologije postavio je Pitagora, koji je jedan od najvećih matematičara i filozofa u povijesti.

Vaš OSOBNI BROJ dobiti ćete zbrajanjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primjer:

Godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40 a to je 4+0= 4

(U numerologiji se dvoznamenkasti broj uvijek svodi na jednoznamenkasti broj).

Osobe sa Osobnim brojem 1 (Sunce):

Ove osobe imaju velike ambicije, inteligentni su, žele biti neovisni, uporni su, tvrdoglavi i imaju visok ego. Osobe rođene u broju jedan rođene su vođe, često ostvaruju visoke rezultate u poslu i bitna im je materijalna sigurnost. Jedinice su energetski jake pa ponekad mogu i ´trošiti´ energiju ljudi koji ih okružuju, s toga znaju biti teški za okolinu. U nekim slučajevima sebi postavljaju previsoke ciljeve, koje ne mogu uvijek ostvariti pa tada postaju arogantni i nervozni.

Osobe sa Osobnim brojem 2 (Mjesec):

Ove su osobe osjećajne, lako se prilagođavaju i sklone su upijati tuđu negativnu energiju. Osobe dvojke su neodlučne i nepovjerljive, teško donose odluke i znaju biti stidljive. Veliki su materijalisti i uvijek žele doći do statusa. Vole pomagati svojoj obitelji i uvijek su tu za svoje prijatelje. Imaju visoke kriterije pri odabiru partnera. Mjesec (vladajuća planeta broja 2) im daje nejasnoće pa često mogu mnogo toga pogrešno shvatiti. Posesivne su i jako zaštitnički nastrojene prema svojoj obitelji i djeci.

Osobe sa Osobnim brojem 3 (Jupiter):

Ove su osobe nepredvidive, brze i direktne. Vole zadovoljstva i stavljaju ih na prvo mjesto. Veliki su idealisti pogotovo kada je ljubav u pitanju. Blistaju kada se osjećaju voljenima, a u suprotnom su teški i nezadovoljni. Izrazito su emotivni, komunikativni i inteligentni, međutim nemaju radnih navika i ne ustraju u svojim planovima. Trojke su vesele, zabavne i zapravo specifične osobe.

Osobe sa Osobnim brojem 4 (Saturn):

Ove su osobe disciplinirane, iskrene, privržene i stroge prema sebi i drugima. Četvorke su veoma stabilne osobe no dosta krute u svojim razmišljanjima, zatvoreni su i teško im je prići. Teško prihvaćaju nove osobe u svome životu. Veoma su emotivne. U ljubavnim vezama su lojalne i požrtvovne, ali vole imati kontrolu nad partnerom. Ove osobe krasi mudrost, strpljenje i istinoljubljivost.

Osobe sa Osobnim brojem 5 (Merkur):

Ove su osobe govorljive i komunikativne. Naprednih su ideja, vrlo su radoznale i vole promjene. Ne vole dosadu, vesele  su i pomalo djetinjaste naravi. Nisu skloni brzo se vezati u emotivnim odnosima. Neuhvatljivi su jer veoma cijene svoju slobodu. Uz njih je život nadasve zabavan ali i veoma nesiguran. Oni brzo razmišljaju, inteligentni su i imaju moć brzog privikavanja.

Osobe sa Osobnim brojem 6 (Venera):

Ove osobe vole ugađati sebi, veoma su šarmantne i zavodljive. Vode računa o svome izgledu kao i o čistoći. Požrtvovni su prema svojoj obitelji i prema djeci. Teško podnose rastanke stoga često ostaju u lošim vezama ili brakovima. Ponekad su neodgovorni jer prvenstveno vole ugađati sebi. Umjetnici su u zavođenju i dobri su u poslovima koji su vezani za sve što je u službi ljepote. Imaju aspekte da se bave umjetnošću i dizajnom.

Osobe sa Osobnim brojem 7 (Uran):

Ove osobe krasi inteligencija, predan rad i velika duhovnost. Ovo su osobe koje puno razmišljaju i analiziraju. Zbog vlastite nesigurnosti znaju biti sitničavi i skloni perfekcionizmu. Vole kritizirati druge, ali ne vole da se njih kritizira. U ljubavi su dosta ljubomorni. Vole sve što je novo i napredno jer imaju široke vidike. Veoma su suvremeni. Sedmice vole proučavati i imati duboke razgovore.

Osobe sa Osobnim brojem 8 (Mars):

Ove osobe imaju bogat unutarnji život i ne vole uništavati svoj sklad u ljubavnim odnosima. Osmice su osvajači, mogu biti i agresivni kada su pod pritiskom. Puni su energije i snage. Oni vole ljude i žele im pomoći. Veoma su ležerni, ne vole presinge i ugađaju sebi. Odgovorni su u poslu i zaštitnički prema voljenim osobama. Sebi su dovoljni. Mogu biti tromi i lijeni. Često su i kontradiktorni. Imaju sposobnost brze regeneracije i posjeduju najaktivnijeg anđela čuvara.

Osobe sa Osobnim brojem 9 (Neptun):

Ove osobe su vrlo emotivne i zatvorene u bilo kakvim komunikacijama. Ne vole pričati o sebi i uvijek zadržavaju neke tajne. Čvrsto stoje iza svojih uvjerenja, jako su tvrdoglave i teško mijenjaju svoje mišljenje. Nikada ne traže pomoć od drugih. Nagle su naravi, u trenu planu, nezavisni su i hrabri. Devetke su veoma uporne osobe koje imaju visoko mišljenje o sebi. Strasne su i vole voljeti.

Autor: Roland Gregorić

 

Više

Zanimljivosti

Online tečaj astrologije za apsolutne početnike vrlo je popularan i jednostavan način koji omogućuje da učeći osnove astrologije saznate svoj horoskop, te naučite analizirati...

Horoskop

. Pravo je vrijeme da se vratimo na neke stvari i razmislimo o prošlosti.

Horoskop

Prva proljetna pomrčina dogodit će se u znaku Bika. Ovaj znak je povezan s materijalnom sferom i s kućom.

Horoskop

Postoje znakovi zodijaka s kompliciranim karakterom, ali nije uvijek teško pronaći zajednički jezik s njima i pomiriti se s njima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.