Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Otkrivamo bestsellere za pripremu kože za ljeto!

Suplementacija antioksidansima može doprinijeti zaštiti kože od alergijskih reakcija na sunce, crvenila, hiperpigmentacija i fotostarenja.

Tijekom ljetnih mjeseci kožu povećano izlažemo sunčevom zračenju koje osim pozitivnog utjecaja na cjelokupno zdravlje može imati i negativne posljedice na kožu. Izlaganje UV zrakama može rezultirati crvenilom, alergijskim reakcijama, ubrzanim procesom starenja kože te dovesti do pojave bora i hiperpigmentacija.

Dugoročno izlaganje suncu povećava rizik od razvoja kožnih bolesti, uključujući i melanom. Zaštita kože od štetnog sunčevog zračenja ključna je za održavanje njenog zdravlja i mladolikog izgleda. Svakako je važno izbjegavati boravak na suncu kada su UV zrake najsnažnije i nanositi dovoljne količine sredstava sa SPF-om, no ni tada nije zaštićena cijela površina kože pa je poželjno osnovnu pripremu kože za sunce započeti iznutra.

Suplementacija antioksidansima može doprinijeti zaštiti kože od alergijskih reakcija na sunce, crvenila, hiperpigmentacija i fotostarenja. Osim toga, antioksidansi poput beta karotena su i prirodni pigmenti koji mogu ubrzati tamnjenje kože i osigurati joj vlažnost i zdrav izgled.

Zlatni kolagen i zaštita od sunca kao savršena kombinacija za ljeto

CollagenTime Luxe kombinira 20.000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena tipa 1 s nizom klinički dokazanih sastojaka poput astaksantina, ekstrakta sjemenki grožđa, MSM-a, ceramida, elastina, hijaluronske kiseline, aminokiselina i drugih antioksidansa.

Suplementacija kolagenom može značajno poboljšati teksturu i hidrataciju kože, elastičnost, kao i čvrstoću kose i noktiju. CollagenTime Luxe izdvaja se na tržištu zbog najviše koncentracije kolagena u dnevnoj dozi i sinergijskog djelovanja kolagena i astaksantina na elastičnost, hidrataciju i zaštitu kože od sunca.

Ono što nas je u potpunosti oduševilo je da ovisno o doziranju jedna boca može trajati do čak 50 dana što ovaj kolagen svrstava među najpovoljnije na tržištu.

Ipak, važno je napomenuti da suplementi nisu zamjena za SPF – uvijek koristite SPF, izbjegavajte sunčeve zrake kada su najsnažnije, i nosite zaštitnu odjeću kako biste očuvali zdravlje svoje kože.

CollagenTime Luxe možete pronaći na web stranici brenda, u svim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama i web shopovima. Osim toga, dostupna je i limitirana količina promotivnih pakiranja 2+1 gratis.

Više informacija potražite na www.collagentime.hr

SunProtect Astaksantin 8 mg kao must have prije ljeta!

Imali smo priliku i upoznati se s proizvodom SunProtect Astaksantin 8 mg kapsule, snažnim antioksidansom koji povećava otpornost kože za sunce, ubrzava tamnjenje i apsolutni je must have kao priprema kože za ljeto!

SunProtect Astaksantin 8 mg predstavlja inovaciju u zaštiti kože od štetnog djelovanja sunca. Jedna kapsula sadrži visoku dozu od čak 8 mg astaksantina te 6 mg beta karotena i drugih snažnih  antioksidansa što ga čini idealnim za fotoadaptaciju i fotoprotekciju kože tijekom cijele godine. Zadaća mu je pomoći u neutraliziranju slobodnih radikala nastalih UV zračenjem. Uz mjere zaštite od sunčevog zračenja može doprinijeti zaštiti kože od alergijskih reakcija na sunce, crvenila, hiperpigmentacija i fotostarenja kao i sprječavanju prijevremenog starenja. Također, pomaže ubrzati tamnjenje kože i osigurati što dužu preplanulost tena.

Proizvode možete pronaći u svim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i web shopovima, a za više informacija o proizvodima posjetite web stranice brenda: www.collagentime.hr i www.hamapharm.com/hr

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Visoke temperature mogu dodatno opteretiti srčano – žilni sustav, stoga donosimo nekoliko jednostavnih savjeta za sigurno i bezbrižno ljeto.

Budi fit

Razgovarali smo s fitness trenerom i promotorom zdravog načina života, Marijem Valentićem, i doznali sve odgovore vezane za ljeto i vježbanje.

Darivanje

L'Erbolario se ponosi korištenjem prirodnih sastojaka, biljnih ekstrakata i esencija, upravo kako bi stvorio proizvode koji pružaju blagodati prirode za njegu kože.

Savjeti stručnjaka

Iako higijenu intimnog područja nikada ne bismo trebali zanemarivati, posebnu joj je pažnju potrebno posvetiti tijekom ljeta radi visokih temperatura, povećane vlažnosti te znojenja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.