Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Otkrivene tajne kanskih prostitutki

Luksuzne prostitutke zarade i po 40 000 dolara za noć

Najprestižniji filmski festival – Cannes Film Festival, koji se održava u istoimenom mediteranskom gradu još od davne 1946., iza svojih filmskih zastora krije dobro čuvanu tajnu. Iako jahte prepune preplanulih razodjevenih djevojaka već odavno bacaju sumnju na moralnost bogatih poduzetnika i zvijezda koje posjećuju festival, konačna potvrda nagađanja je stigla.

Netom prije početka ovogodišnjeg izdanja manifestacije donosimo ispovijest libanonskog poduzetnika Eliea Nahasa, uhvaćenog pod optužbom sudjelovanja i rukovođenja lanca prostitucije za vrijeme desetodnevnog festivala, koji je uključivao preko 50 modela. Uhvaćen u luksuznom hotelu Carlton u kolovozu 2007. godine nakon duge istrage u koju su bilu uključeni čak i aparati za prisluškivanje, kralju svodnika došao je kraj, no samo na 11 mjeseci kada je oslobođen zbog nedostatka dokaza.Prema njegovim navodima Cannes Film Festival utjelovljuje meku za kraljice noći, od onih koje inače svoje usluge naplaćuju do visokih 4000 dolara preko takozvanih uličarki koje vam mogu priuštiti seksualne usluge već i od 50 dolara po satu. Neke od luksuznih prostitutki dolaze kao dio organiziranog lanca, dok druge, koje često dolaze iz Pariza, Londona, Venezuela, Brazil, Maroka ili Rusije, Cannes posjećuju samoinicijativno u želji za punjenjem godišnjeg budžeta.

Arapi slove kao najbolji klijenti, a u slučaju da im se neka od djevojaka posebno svidi spremni su izdvojiti i basnoslovnih 40 000 dolara. 'Za njih je novac poput papira kojeg nose u svežnjevima. Ponekad ga niti ne broje, eto koliko je njihovo bogatstvo. Samo ga bez riječi predaju svojoj pratnji.', naglašava Nahasa.One iskusnije i ljepše djevojke to znaju, stoga se često zadržavaju u predvorjima hotela poznatim po odsjedanju gostiju s Bliskog istoka. Ozbiljna akcija kreće oko 22 sata, a dovoljna je samo jedan poziv ili gesta i pred njima je pravo malo bogatstvo.

Prilikom Nahasova uhićenja policija je zaplijenila adresar koji je sadržavao desetke imena i kontakt informacija nekih od najbogatijih prinčeva i vladara na Bliskom istoku. No iako je osuđeni priznao njihovo poznavanje, tijekom suđenja je odlučno negirao njihovu uključenost u prostituciju.'Svake godine tijekom festivala u uvalu Cannesa usidri se preko 40 luksuznih jahti koje pripadaju vrlo bogatim osobama. Svaki od tih brodova ima barem 10 razgolićenih djevojaka koje samo čekaju svoju kuvertu na kraju dana. Droga, piće i lijepe žene tamo su već 60 godina, to nije ništa novo.', otkriva posrnuo libanonski poduzetnik koji još dodaje da je linija između profesionalnih prostitutki, modela i holivudskih glumica ponekad vrlo nejasna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Ako nemate ideju, horoskop sigurno zna!

Horoskop

Programski sadržaj koji slijedi nije primjeren za ljude krhkog ega, pa ako ste uvredljivi – odustanite odmah!

Savjeti stručnjaka

Većina je nas odrasla na gaziranim pićima koja su bila zvijezda svakog obroka ili slavlja.

Duh i tijelo

Ako ste pod stresom, nešto vas muči i ne možete zaspati, nutricionisti časopisa Men´s Health savjetuju kako riješiti taj problem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.